Butiksgulv – når du jagter en professionel løsning

Skal du have lagt nye gulve i din butik eller i din klinik?

Gulvfirma Gazelle 2020

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Hos Perssons Gulvteknik er vi eksperter i gulve. Som din lokale gulvmand i København og omegn står vi klar til at rådgive dig om de gulvløsninger, der egner sig til butikker. Uanset om det er et epoxygulv, et PU-gulv eller en helt tredje gulvløsning, du ønsker, hjælper vi dig gerne med at lægge det.

  Vi er kun et opkald væk, hvis du gerne vil høre mere om vores gulvløsninger, eller hvis du gerne vil have os til at udarbejde et tilbud på et butiksgulv til dig.

  Vores gulve til butikker

  ★★★★★

  Meget tilfreds

  Vi fik lagt polyurethangulv på i vores køkken og entre, og alt i processen har bare spillet. Hurtig hjælp, rimelig pris og ekstremt godt resultat, som vi er meget glade for. Jeg kan kun anbefale folk at tage fat i Persson, hvis man går med overvejelser om nyt gulv.
  Magnus Jørgensen
  via trustpilot.dk

  ★★★★★

  Sådan!

  Hurtigt, effektivt, venligt - fik forvandlet et helkikset betongulv (lavet af et andet firma) til et virkeligt flot resultat.
  Christian Bach
  via trustpilot.dk

  ★★★★★

  Super oplevelse hele vejen igennem

  Super oplevelse hele vejen igennem. Epoxygulv udført i garage. Alt til tiden og som aftalt. Masser af sparring med holdning undervejs der gjorde vi fandt den helt rigtige løsning. Super service og top professionelt arbejde. Klar, uforbeholden anbefaling
  Rene Ravn Nielsen
  via trustpilot.dk

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 48 timer på hverdage.

   Butiksgulv – fordele ved et epoxygulv

   Der er mange fordele ved at gå med et epoxygulv til din butik.

   Et epoxygulv er kendetegnet ved, at det er yderst hårdt og slidstærkt. Det er nemt at holde rent, og det kan sagtens holde til, at der bliver gået mange skridt på det hver dag, når kunder træder ind og ud ad din butik.

   Vi kan hjælpe dig med at lægge et epoxygulv med eller uden skridsikring.

   Derfor egner polyurethangulve sig som butiksgulve

   Polyurethangulve går også under navnet PU-gulve.

   PU-gulve er super flotte, og så har de også den fordel, at de er nemme at vedligeholde. De føles mere bløde, og derfor kan de være mere behagelige at gå på.

   Ønsker du dig et slidstærkt gulv, der er både holdbart og flot at se på? Så kan et PU-gulv meget vel være egnet som et butiksgulv hos dig.

   Fordele ved at lade os lægge dit butiksgulv

   • Vi har mere end 20 års erfaring med gulve.
   • Vi er din garanti for et professionelt resultat.
   • Vi gør altid alt, hvad vi kan, for at holde vores aftaler.
   • Vi giver dig altid rådgivning og vejledning med oven i hatten.

   Få vores hjælp til dit nye butiksgulv

   Har du spørgsmål til de gulvløsninger, vi kan tilbyde? Eller vil du gerne have en konkret pris på et nyt butiksgulv? Så hører vi altid gerne fra dig.

   Du fange os på telefon 40 52 83 54, eller du kan skrive dine spørgsmål ned i en e-mail og sende den til os på perssons@perssonsgulvteknik.dk. Vi ser frem til at høre fra dig og til at hjælpe dig med at finde det helt perfekte butiksgulv til din butik.

   Vores leverandører