Epoxy på badeværelse – Få en skridsikker løsning

Drømmer du om at få lagt nyt gulv til dit badeværelse, som er slidstærk og som også ser pænt ud. Så er du kommet til det rette sted.

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Hos Perssons Gulvteknik er vi specialiseret i tekniske gulvløsninger. Vores gulvfirma er bosiddende i København men vi dækker også nærliggende byer. Vi hjælper både erhvervsvirksomheder og private boligejere med at få lagt nyt epoxygulv til badeværelser.

  Det er dog vigtigt at meddele at epoxy- og polyurethangulve ikke egner sig i selve brusekabinen og vådrum.
  Derimod kan et nivelleret gulv i selve badeværelses-rummet sagtens laves som epoxy- eller PU gulv – og med et rigtig flot resultat.

  Vi er eksperter i kvalitetsdygtige gulvløsninger og vi vil gerne hjælpe dig med at finde det rette gulv til dine ønsker og behov.

  Kunne du tænke dig at få lagt et nyt gulv, så er du velkommen til at kontakte os allerede i dag. Så tager vi en snak om de muligheder, du har når du skal have lagt nyt gulv.

  Hvilke gulvløsninger kan vi tilbyde dig?

  • Montering af epoxygulve
  • Fjernelse af fliser
  • Montering af designgulve
  • Skræddersyet gulvløsning til dig

  ★★★★★

  Meget tilfreds

  Vi fik lagt polyurethangulv på i vores køkken og entre, og alt i processen har bare spillet. Hurtig hjælp, rimelig pris og ekstremt godt resultat, som vi er meget glade for. Jeg kan kun anbefale folk at tage fat i Persson, hvis man går med overvejelser om nyt gulv.
  Magnus Jørgensen
  via trustpilot.dk

  ★★★★★

  Sådan!

  Hurtigt, effektivt, venligt - fik forvandlet et helkikset betongulv (lavet af et andet firma) til et virkeligt flot resultat.
  Christian Bach
  via trustpilot.dk

  ★★★★★

  Super oplevelse hele vejen igennem

  Super oplevelse hele vejen igennem. Epoxygulv udført i garage. Alt til tiden og som aftalt. Masser af sparring med holdning undervejs der gjorde vi fandt den helt rigtige løsning. Super service og top professionelt arbejde. Klar, uforbeholden anbefaling
  Rene Ravn Nielsen
  via trustpilot.dk

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

   Epoxy gulv - et alternativ til fliser

   Epoxy gulv på badeværelser er blevet et populært valg hos de private boliger. Dette skyldes de egenskaber epoxy gulv har.

   Epoxy er bygget op af 2 forskellige komponenter, der efter påføring giver gulvet det karakteristiske glatte look, som dertil er slidstærk og vandsikker.

   Epoxygulv egner sig derfor rigtig godt til badeværelser. Ved at få lagt et epoxygulv sikrer du dig mod potentielle vandskader.
   Som nævnt tidligere skal man blot overveje nivelleringen på gulvet, da epoxygulve er flyde-materiale. Det kan således ikke anvendes i selve brusekabinen og vådrum. 

   Ikke alene er epoxygulv slidstærk, det er også dertil et skridsikkert gulv. Hvilket betyder at du sikkert og trygt kan gå på det nye badeværelses gulv.

   Kunne du tænke dig et gulv, som er velegnet til badeværelser, så er epoxygulv et oplagt gulv. Vi hos Perssons Gulvteknik har stor erfaring med at påfører epoxy og vil gerne hjælpe dig med at lægge dit nye epoxygulv.

   Få en skræddersyet løsning med epoxy

   Overvejer du at få påført epoxy gulv på badeværelset, men er usikker på hvordan det kommer til at se ud? Epoxy kan fås i utallige varianter af farver og mønstre, der er derfor rig design muligheder med epoxy.

   Vi hos Perssons Gulvteknik har mange års erfaring med at påføre epoxy, og vi kan hjælpe dig med give dit badeværelses gulv et unik og interessant udseende efter dine ønsker og behov.

   Få et tilbud på epoxygulv til badeværelse

   Er du interesseret i epoxy gulv på badeværelset, så er du velkommen til at kontakte os på vores mail perssonsgulve@hotmail.com eller telefon 40 52 83 54

   Vi tager derefter en indledende dialog for at afdække dine behov. Vi giver gerne gode råd undervejs, så vi med sikkerhed kan finde det epoxy gulv på badeværelse, som passer til netop dine ønsker og behov.

   Vores leverandører