Perssons gulvteknik

Epoxy til køkken

+4000 glade kunder

Få et nyt køkken med epoxy eller PU-gulv. Vores fagfolk har mange års erfaringer med gulvarbejde til køkkenet. Vi kan hjælpe dig med at få det gulv til køkken, som du drømmer om. Vi garanterer fuld tilfredshed og kun epoxy køkkengulv i topkvalitet!

Kontakt os i dag og hør hvilke gulve til køkken du kan få hos os. 

4.9/5

Derfor skal du vælge os:

Referencer

Epoxy til køkken

Rette gulv til rette formål

Står du overfor en større renovering af boligens største arealer, eller blot tanken om nyt smart og praktisk køkkengulv, har vi flere forskellige, ideelle gulvløsninger. 

Fordi køkkenet kommer i mange forskellige variationer og anvendelsesmål, har vi også forskellige anbefalinger.
Typisk anbefaler vi et epoxygulv eller PU gulv – men vi vil meget gerne rådgive korrekt ud fra din givne situation. Vi kan hjælpe med alle former for gulvbelægning i køkken. Vi har både vinylgulv til køkken, linoleumsgulv til køkken og epoxy gulv til køkken. 

Derfor, ring til os så vi kan tale nærmere om den bedst mulige løsning. Vi glæder os til at hører fra dig.

Hvilke gulvløsninger kan vi hjælpe med?

Få et tilbud

Udfyld formularen

Vi vender tilbage indenfor 48 timer på hverdage. 

  Epoxy til køkken

  Epoxy gulv til køkkenet?

  Epoxygulve er almenligt kendt for at være et slidstærkt gulv, som oftest benyttes i garager og lagerhaller. Men på de seneste år er gulvtypen blevet et populært valg i de private boliger – specielt i køkkenet.
  Dog har polyurethangulve endnu flere anbefalelsesværdige fordele til privatboligen.

  Epoxygulve har et råt udseende, hvilke giver dit køkkengulv et moderne og minimalistisk design. Ikke alene er det moderne look med til at bringe dit køkken i fokus, men det er dertil nemt at vedligeholde.

  Epoxy er opbygget af 2 komponenter, der efter påføring, efterlader en smuk og blank overflade, der dertil er meget let at holde vedlige og rengøre. Hvis du derfor ønsker et flot og slidstærkt gulv der kræver meget lidt vedligeholdelse, så er epoxy gulv i køkken det rette for dig. 

  Epoxy til køkken

  Fordele ved epoxygulv i køkkenet

  Ikke nok med at epoxygulv til køkkenet giver et moderne og minimalistisk look, der kommer dertil en række fordele ved gulvtypen. Nogle af fordelene er bland andet:

  • Let at rengøre
  • Er meget slidstærk og har en lang levetid
  • Let at vedligeholde
  • Hygiejnisk
  • Stort udvalg af design
   

  Vi skræddersyer din epoxy gulv til køkken, efter din behov og smag. Du har en bred mulighed for valg af design og har muligheden for at gøre dit epoxygulv, skridsikker, rustik eller elegant. Valget er helt op til din smag.

  Kontakt os

  Få et godt tilbud på epoxygulv til køkkenet

  Er du interesseret i et epoxy gulv til køkkenet, så kan du tage kontakt til os på vores mail perssonsgulve@hotmail.com eller telefon 40 52 83 54

  Vi tager en snak om hvordan epoxygulv til dit køkken passer til dine behov. Vi kommer gerne med gode råd undervejs, så vi med sikkerhed kan finde dig et gulv, der passer til dine behov og ønsker.

  Perssons gulvteknik

  Leverandører

  Hos Perssons Gulvteknik har vi, gennem mange udfordrende opgaver, opnået god erfaring inden for mange gulvtyper.

  Vi lægger stor vægt på kvalitet i vores arbejde og gør en dyd ud af altid at levere til tiden.