EPOXYGULV

Søger du et stilrent og langtidsholdbart gulv til garagen, erhvervslokalet, kælderen mm. Så er et epoxygulv, hvad du søger.
Vi er fagfolk med mange års erfaring med gulvarbejde – vi garanterer fuld tilfredshed!

Gulvfirma Gazelle 2020
peopleloveus-badge-2Created with Sketch.

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  HVAD ER ET EPOXYGULV?

  Et epoxy gulv består af ren epoxy. Laget af epoxy lægges ud i et tykkere lag, gerne i lag af 2-3 mm med en tandrive. Da denne gulv type har en tyk konsistens, kræver det en del arbejde for at få det tvunget ud på gulvet. Epoxygulv kan påføres på primært betongulve, klinker, fliser & flydemørtel.

  Epoxy bliver i hjemmet typisk brugt i garage og kælder, da dette er en meget hård gulvtype og ikke egner sig til indendørs brug. Epoxy gulner over tid og er derfor ikke UV-stabilt.

  Er du derfor privat person og ønsker et komfortabelt gulv med alle de samme udtryk som epoxy i køkken eller alrum, skal du have et PU gulv. Her hos Perssons Gulvteknik lægger vi høj kvalitets PU gulveDu kan læse mere om det her.

  Du kan med epoxygulv selv vælge farve efter et RAL-kort eller vælge ønskede type sten fra evt. Stonewalk.
  Derfor er det oplagt, at vælge dette type gulv, for at få det tilpasset dine ønsker og behov.

  Epoxygulv har altid været populært til virksomheder, både til brug i værksteder og produktion. Men nu er det også vundet ind i de private hjem, garage & kældre. Som regel bruges epoxy som skridsikre løsninger, hvor man kan vælge forskellige indfarvede kvartssten fra f.eks. Stonewalk.

  I langt de fleste tilfælde anbefaler vi PU gulv (polyrethangulv) til brug i private hjem. PU gulve har nogle afgørende kvaliteter, som passer rigtig godt til private – både angående vedligeholdelse og udtryk.

  EPOXYGULVE MED EN MASSE MULIGHEDER

  Ikke nok med at anvendelsesmulighederne er mange, du kan også vælge mellem et væld af farver. Det er næsten kun fantasien der sætter grænser for hvor et epoxygulv kan bruges. Derfor er epoxy gulv til privat og erhverv en relevant mulighed i mange tilfælde.

  Eksempelvis bliver Epoxygulve ofte brugt til maskinindustri, værksteder og andre arbejdspladser, hvor et skridsikkert underlag er essentielt for personalesikkerhed.
  Et Epoxygulv kan nemlig tilpasses i flere niveauer af skridsikkerhed, alt efter hvor meget sand der bliver tilføjet til epoxymassen. Epoxygulv er ikke MK-godkendt til vådrum og er derfor ikke den rigtige løsning til dette. 

  Det kan blandt andet bruges i:

   

  Vi kan skræddersy et epoxygulv efter dit behov og smag. Mulighederne er utallige! Et epoxygulv kan være glat og elegant eller skridsikkert og rustikt afhængigt af din smag. Det er helt fugefrit som blandt andet er en fordel i forbindelse med slidstyrke, hygiejne og belastning af gulvet.

  EPOXY ER PERFEKT TIL ERHVERVSLIVET

  Det er alment at erhvervsdrivende der ønsker et slidstærkt, holdbart, flot, og elegant gulv, overvejer at få lagt et epoxygulv. Dog skal det bemærkes, at gulvet trods alle sine fordele, ikke er designet med komfort i mente. 
  Epoxy gulner over tid og er derfor ikke UV-stabilt. Gulvet egner sig derfor bedst til erhvervslivet, hvor det ikke er intentionen at gå på gulvet uden fodtøj. 

  Er du derimod erhvervsdrivende og ønsker at fremme udtrykket i dine lokaler, hvad end det er værkstedet eller kontoret, med nogle smukke, holdbare og unikke gulve. Så er epoxygulvet den perfekte løsning.
  Ved at vælg epoxy som materiale, giver du dig selv muligheden for at skabe et unikt designe, i dine erhvervslokaler. Du har muligheden for at vælge farver efter behov, og vi kan yderligere tilbyde at specieldesigne dit epoxygulv, så det matcher netop din virksomhed. 

  ★★★★★

  Meget tilfreds

  Vi fik lagt polyurethangulv på i vores køkken og entre, og alt i processen har bare spillet. Hurtig hjælp, rimelig pris og ekstremt godt resultat, som vi er meget glade for. Jeg kan kun anbefale folk at tage fat i Persson, hvis man går med overvejelser om nyt gulv.
  Magnus Jørgensen
  via trustpilot.dk

  ★★★★★

  Sådan!

  Hurtigt, effektivt, venligt - fik forvandlet et helkikset betongulv (lavet af et andet firma) til et virkeligt flot resultat.
  Christian Bach
  via trustpilot.dk

  ★★★★★

  Super oplevelse hele vejen igennem

  Super oplevelse hele vejen igennem. Epoxygulv udført i garage. Alt til tiden og som aftalt. Masser af sparring med holdning undervejs der gjorde vi fandt den helt rigtige løsning. Super service og top professionelt arbejde. Klar, uforbeholden anbefaling
  Rene Ravn Nielsen
  via trustpilot.dk

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 48 timer på hverdage.

   DET ER NEMT AT VEDLIGEHOLDE EPOXYGULV

   Epoxys mange anvendelses- og designmuligheder er blot en af årsagerne til at det er så populær en gulvløsning. En af de vigtigste årsager er at det holder sig flot og stærkt i rigtig mange år uden den store vedligeholdelse.

   Nogle gulvbelægninger med epoxy er perfekt til områder der skal være nemme at holde rene og skal kunne tåle hård belastning.

   GIV DIT HJEM ET NYT UDTRYK MED ET EPOXYGULV

   Epoxy er et slidstærkt materiale, der holder mange år frem. Hvilket gør den holdbare gulvtype meget populær blandt industri og værksteder. Ikke alene er er epoxygulv rigtig stærkt, men den har også mange designmuligheder.

   Er du på udkig efter et nyt gulv, som skal give dit hjem et frisk pust, så er epoxygulv eller PU Gulv et rigtig godt alternativ til eksempelvis betongulv. Vælger du at bruge epoxy i garagen til dit næste gulv, har du god mulighed for at løfte atmosfæren i dit hjem til nye højder.

   Epoxy kommer nemlig i utallige farver og nuancer, som giver dig mange designmuligheder til dit hjem. Vær klar over, at epoxy gulner et par toner over tid, der er desværre intet at gøre ved denne proces, da det er epoxyen som arbejder.

   Så uanset om du vil havde den stilrene og minimalistiske look i sort og hvid eller om du kunne tænke dig at udforske i forskellige farver, så er vi hos Perssons Gulvteknik parat til at hjælpe dig med dit næste gulv projekt.

   KAN JEG SELV LÆGGE ET EPOXYGULV?

   Som udgangspunkt kan du godt selv påføre epoxy, men vi anbefaler altid at hyre en professionel gulvmand til opgaven, fremfor et gør-det-selv projekt.

   Påføringen af epoxy er en omhyggelig proces, med mange opbygninger, hvor fejl ofte kan opstå, hvis ikke man benytter sig af en autoriseret gulvmand og professionelt udstyr til opgaven, kan dette gå grueligt galt.

   Epoxy er bygget op af forskellige komponenter, hvor gør-det-selv-manden skal være meget påpasselig med mængden af blandingen til binderen – og særligt opmærksom på den relative korte hærdningstid selve epoxy har.

   Det er samtidig vigtigt at have kontrol over undergulv og nivellering for at undgå epoxy-massen flyder uhensigtsmæssigt i rummet.

   Skulle det ske at du beslutter dig for at påfører epoxy selv og dette ikke bliver udført korrekt, så kunne det potentielt betyde, at du skal påføre epoxy på ny.

   Når du hyrer en professionel gulvmontør, er du sikret at epoxyen bliver påført korrekt. Det er din garanti for et veludført og kvalitetsbevidst gulvarbejde – Lige præcis dette er hvad du får når du handler med Perssons Gulvteknik.

   FÅ ET GODT TILBUD PÅ OPGAVEN

   Står du og skal have lagt et nyt gulv, så er vores Epoxygulve den perfekte løsning. Vores professionelle gulvmontører står altid klar til at hjælpe dig med dine behov.  Epoxy gulvet kan blive lagt på stort set alle eksisterende gulve, selvom der selvfølgelig altid er undtagelse, skulle gulvets tilstand være for ringe.

   Hvis du er i tvivl om dit gamle gulv kan bruges som underlag, eller om du skal have et nyt undergulv, så kontakt os på mail perssons@perssonsgulvteknik.dk eller telefon 40 52 83 54 og så kan vi besigtige sagen nærmere. 

   Vi giver dig gerne gode råd og et godt tilbud med på vejen. Afhængigt af krav til gulvet rådgiver vi med henblik på at vælge den helt rette gulvbelægning. Du er sikker på at finde et gulv, der passer dine ønsker og behov!

   Din tilfredshed er vigtig for os

   Hos Perssons Gulvteknik lægger vi stor vægt på vores kunders tilfredshed. Vi vil give dig et godt resultat og gulvteknik af solidt håndværk. Vi udfører vores opgaver af høj kvalitet og god service, for at tilfredsstille alle vores kunder. Vores håndværkere har flere års erfaring og ved lige præcis hvad det kræver for at give dig det optimale og holdbare epoxy gulv.

   Ring til os allerede i dag og lad os tage en uforpligtende snak, om dine ønsker og muligheder.

   FAQ - Epoxygulve

   Hvad er et Epoxygulv?

   Epoxy er et kemisk fremstillet materiale, som primært benyttes til gulvlægning. Epoxygulvbelægning består af ren epoxy, som en del i en systembelægning, der bygges op i flere lag. 

   Hvad er forskellen på Epoxy og Polyurethan?

   Mange forveksler ofte Epoxy med Polyurethan gulve. De primære forskelle er: 

   Epoxy: 

   • Belægningen bliver hurtigt meget hård og slidstærk.
   • Generelt mere skridsikkert 
   • Ikke 100% UV resistent
   • Hårdere belægning, som egner sig godt til bl.a. garager, værksteder & kældre. 
   • Skal påføres på hårde overflader som evt. beton.

   Polyurethan: 

   • Belægningen er blødere at gå på og mere stødabsorberende.
   • 100% UV resistent
   • Fleksibel belægning, som egner sig til private hjem og lignende, hvor der er fokus på komfort & akustik.
   • Kan påføres på de fleste underlag.
   Hvad koster et Epoxy gulv?

   Prisen på et Epoxygulv afhænger af forskellige faktorer. Underlaget under epoxyen, tykkelsen på gulvet der lægges, farve og design, har alt sammen en stor individuel påvirkning på prisen. Det giver derfor altid mening, at kontakte en fagmand for en konkret tilbud på dit drømmegulv.

   Kan man selv lave Epoxy?

   Vi fraråder alle uautoriserede i at forsøge sig med at montere eller lægge et lag epoxy. Epoxy er et kemisk fremstillet materiale der i sin flydende form er giftigt og du skal derfor være certificeret til brug af materialet.
   Ydermere så er de mange fordele ved et epoxygulv, kun aktuelt hvis det bliver monteret helt korrekt. Kontakt derfor altid en fagmand, hvis du drømmer om et PU gulv.

   Vores leverandører