Perssons Gulvteknik

Epoxygulv

+4000 glade kunder

Søger du et stilrent og langtidsholdbart gulv til garagen, erhvervslokalet, kælderen m.m. Så er et epoxygulv, hvad du søger. Vi er fagfolk med mange års erfaring med gulvarbejde – vi garanterer fuld tilfredshed!

4.9/5

Derfor skal du vælge et epoxy gulv:

Referencer

Epoxygulv

Hvad er et epoxygulv?

Et epoxy gulv består af ren epoxy. Laget af epoxy lægges ud i et tykkere lag, gerne i lag af 2-3 mm med en tandrive. Da denne gulvtype har en tyk konsistens, kræver det en del arbejde for at få det tvunget ud på gulvet. Epoxygulv kan påføres på primært betongulve, klinker, fliser & flydemørtel.

Epoxy bliver i hjemmet typisk brugt i garage og kælder, da dette er en meget hård gulvtype og ikke egner sig til indendørs brug. Epoxy gulner over tid og er derfor ikke UV-stabilt.

Du kan med epoxygulv selv vælge farve efter et RAL-kort eller vælge ønskede type sten fra evt. Stonewalk.
Derfor er det oplagt, at vælge dette typegulv, for at få det tilpasset dine ønsker og behov.

Epoxygulv har altid været populært til virksomheder, både til brug i værksteder og produktion. Men nu er det også vundet ind i de private hjem, garage & kældre. Som regel bruges epoxy som skridsikre løsninger, hvor man kan vælge forskellige indfarvede kvartssten fra f.eks. Stonewalk.

Epoxy før billedeefter billede af epoxy gulv

Få et tilbud

Udfyld formularen

Vi vender tilbage indenfor 48 timer på hverdage. 

  Epoxygulv

  Gulv til privatboligen

  I langt de fleste tilfælde anbefaler vi PU-gulv (polyrethangulv) til brug i private hjem. PU-gulve har nogle afgørende kvaliteter, som passer rigtig godt til private – både angående komfort, vedligehold og udtryk. Polyurethan gulvet er blevet specielt populært til køkken og alrum i private boliger, da det giver et eftertragtet minimalistisk og råt udseende.

  Her hos Perssons Gulvteknik lægger vi høj kvalitets PU gulve. Du kan læse mere om det her.

  Epoxygulv

  Epoxygulve med en masse muligheder

  Ikke nok med at anvendelsesmulighederne er mange, du kan også vælge mellem et væld af farver. Det er næsten kun fantasien der sætter grænser for hvor et epoxygulv kan bruges. Derfor er epoxy gulv til privat og erhverv en relevant mulighed i mange tilfælde.

  Eksempelvis bliver epoxygulve ofte brugt til maskinindustri, værksteder og andre arbejdspladser, hvor et skridsikkert underlag er essentielt for personalesikkerhed.

  Et Epoxygulv kan nemlig tilpasses i flere niveauer af skridsikkerhed, alt efter hvor meget sand der bliver tilføjet til epoxymassen. Epoxygulv er ikke MK-godkendt til vådrum og er derfor ikke den rigtige løsning til dette.

  Det kan blandt andet bruges i:

   

  Vi kan skræddersy et epoxygulv efter dit behov og smag. Mulighederne er utallige! Et epoxygulv kan være glat og elegant eller skridsikkert og rustikt afhængigt af din smag. Det er helt fugefrit som blandt andet er en fordel i forbindelse med slidstyrke, hygiejne og belastning af gulvet.

  epoxy førbilledeEpoxy efterbillede

  Epoxygulv

  Epoxy er perfekt til erhvervslivet

  Det er alment at erhvervsdrivende der ønsker et slidstærkt, holdbart, flot, og elegant gulv, overvejer at få lagt et epoxygulv. Dog skal det bemærkes, at gulvet trods alle sine fordele, ikke er designet med komfort i mente.

  Epoxy gulner over tid og er derfor ikke UV-stabilt. Gulvet egner sig derfor bedst til erhvervslivet, hvor det ikke er intentionen at gå på gulvet uden fodtøj.

  Er du derimod erhvervsdrivende og ønsker at fremme udtrykket i dine lokaler, hvad end det er værkstedet eller kontoret, med nogle smukke, holdbare og unikke gulve. Så er epoxygulvet den perfekte løsning.

  Ved at vælge epoxy som materiale, giver du dig selv muligheden for at skabe et unikt design i dine erhvervslokaler. Du har muligheden for at vælge farver efter behov, og vi kan yderligere tilbyde at specieldesigne dit epoxygulv, så det matcher netop din virksomhed.

  Epoxygulv

  Det er nemt at vedligeholde epoxygulv

  Epoxys mange anvendelses- og designgulves muligheder er blot en af årsagerne til at det er så populær en gulvløsning. En af de vigtigste årsager er at det holder sig flot og stærkt i rigtig mange år uden den store vedligeholdelse.

  Nogle gulvbelægninger med epoxy er perfekte til områder der skal være nemme at holde rene og skal kunne tåle hård belastning. Epoxygulv er ofte noget der bruges til at lave designgulve med. 

  Epoxygulv

  Giv dit hjem et nyt udtryk med et epoxygulv

  Epoxy er et slidstærkt materiale, der holder mange år frem. Hvilket gør den holdbare gulvtype meget populær blandt industri og værksteder. Ikke alene er er epoxygulv rigtig stærkt, men den har også mange designmuligheder.

  Er du på udkig efter et nyt gulv, som skal give dit hjem et frisk pust, så er epoxygulv eller PU-Gulv et rigtig godt alternativ til eksempelvis betongulv. Vælger du at bruge epoxy i garagen til dit næste gulv, har du god mulighed for at løfte atmosfæren i dit hjem, til nye højder.

  Epoxy kommer nemlig i utallige farver og nuancer, som giver dig mange designmuligheder til dit hjem. Vær klar over, at epoxy gulner et par toner over tid, der er desværre intet at gøre ved denne proces, da det er epoxyen som arbejder.

  Så uanset om du vil havde den stilrene og minimalistiske look i sort og hvid eller om du kunne tænke dig at udforske i forskellige farver, så er vi hos Perssons Gulvteknik parat til at hjælpe dig med dit næste gulv projekt.

  Epoxygulv

  Din tilfredshed er vigtig for os

  Hos Perssons Gulvteknik lægger vi stor vægt på vores kunders tilfredshed. Vi vil give dig et godt resultat og gulvteknik af solidt håndværk.

  Vi udfører vores opgaver af høj kvalitet og god service, for at tilfredsstille alle vores kunder. Vores håndværkere har flere års erfaring og ved lige præcis hvad det kræver for at give dig det optimale og holdbare epoxy gulv.

  Ring til os allerede i dag og lad os tage en uforpligtende snak, om dine ønsker og muligheder.

  FAQ - Epoxy gulve

  Som udgangspunkt kan du godt selv påføre epoxy, men vi anbefaler altid at hyre en professionel gulvmand til opgaven, fremfor et gør-det-selv projekt.

  Påføringen af epoxy er en omhyggelig proces, med mange opbygninger, hvor fejl ofte kan opstå. Hvis ikke man benytter sig af en autoriseret gulvmand og professionelt udstyr til opgaven, kan dette gå grueligt galt.

  Epoxy er bygget op af forskellige komponenter, hvor gør-det-selv-manden skal være meget påpasselig med mængden af blandingen til binderen – og særligt opmærksom på den relative korte hærdningstid epoxy har.

  Det er samtidig vigtigt at have kontrol over undergulv og nivellering for at undgå, at epoxy-massen flyder uhensigtsmæssigt i rummet.

  Skulle det ske, at du beslutter dig for at påfører epoxy selv og dette ikke bliver udført korrekt, så kunne det potentielt betyde, at du skal påføre epoxy på ny.

  Når du hyrer en professionel gulvmontør, er du sikret at epoxyen bliver påført korrekt. Det er din garanti for et veludført og kvalitetsbevidst gulvarbejde. Lige præcis dette, er hvad du får, når du handler med Perssons Gulvteknik.

  Epoxy er et kemisk fremstillet materiale, som primært benyttes til gulvlægning. Epoxygulvbelægning består af ren epoxy, som en del i en systembelægning, der bygges op i flere lag. 

  Mange forveksler ofte Epoxy med Polyurethan gulve. De primære forskelle er: 

  Epoxy: 

  • Belægningen bliver hurtigt meget hård og slidstærk
  • Generelt mere skridsikkert 
  • Ikke 100% UV resistent
  • Hårdere belægning, som egner sig godt til bl.a. garager, værksteder & kældre
  • Skal påføres på hårde overflader som evt. beton

  Polyurethan: 

  • Belægningen er blødere at gå på og mere stødabsorberende.
  • 100% UV resistent
  • Fleksibel belægning, som egner sig til private hjem og lignende, hvor der er fokus på komfort & akustik
  • Kan påføres på de fleste underlag

  Prisen på et Epoxygulv afhænger af forskellige faktorer. Underlaget under epoxyen, tykkelsen på gulvet der lægges, farve og design, har alt sammen en stor individuel påvirkning på prisen. Det giver derfor altid mening at kontakte en fagmand for en konkret tilbud på dit drømmegulv.

  Vi fraråder alle uautoriserede i at forsøge sig med at montere eller lægge et lag epoxy. Epoxy er et kemisk fremstillet materiale der i sin flydende form er giftigt og du skal derfor være certificeret til brug af materialet.
  Ydermere så er de mange fordele ved et epoxygulv, kun aktuelt hvis det bliver monteret helt korrekt. Kontakt derfor altid en fagmand, hvis du drømmer om et PU-gulv.

  Hvis du vil have et nyt gulv, uden at skulle bruge tid og energi på at fjerne det gamle, så er epoxy gulv en oplagt løsning. Du kan nemlig sagtens lægge epoxy gulv oven på klinker, fliser og sågar trægulv.

  Det kræver lidt forarbejde at lægge epoxy gulv oven på klinker, men det er stadig væsentligt mindre omfattende end at fjerne den gamle gulvbelægning. Når du skal lægge epoxy gulv oven på klinker skal klinkerne eller fliserne først slibes og derefter vaskes. På den måde fjerner man skidt og snavs, så epoxybelægningen klæber bedre til klinkerne. Efter slibning og vask skal klinkerne have en omgang med grunder. Når grunderen er tørret, kan vi lægge epoxy gulv oven på klinkerne.

  Som altid anbefaler vi dog ikke epoxygulv til indendørs brug i private boliger. Epoxy er ikke UV-stabilt og vil derfor gulne over tid, når det bliver udsat for sollys. Derfor anbefaler vi det primært til rum som garage og kælder. I disse rum er epoxy gulv oven på klinker dog en genial løsning.

  Hvis du vil have et gulv med et sammenligneligt udtryk, som fungerer til indendørs brug i private boliger, anbefaler vi Polyurethan gulv. PU-gulv kan på samme måde som epoxy gulv lægges oven på klinker og lignende.

  Vi bliver ofte spurgt om man kan lægge epoxy gulv på badeværelse. Det korte svar er, at det kan man teknisk set godt. Det kan nemt lægges oven på eksisterende fliser og klinker, såvel som beton. Epoxy tåler også vand, og fungerer i den henseende teoretisk set også på badeværelset.

  Problemet med epoxy gulv på badeværelse er dog, at det er et flydende materiale. Det vil sige at det er problematisk af få til at ligge på gulvet, så snart der er hældning, afløb og riste til stede på gulvet. En del af belægningsmaterialet vil derfor flyde ud i afløbet. Det er både spild af materiale og skadeligt for både afløb og miljø.

  Hvis du eksempelvis kun har et afløb i brusekabinen, kan du dog blot undlade at belægge denne og nøjes med at lægge epoxy gulv i resten af badeværelset. Hvis du derimod har et københavnerbadeværelse, hvor der ikke er adskilt brusekabine, bliver det straks sværere at lægge epoxy gulv på dit badeværelse. Tag derfor højde for indretningen før du overvejer at få lagt epoxy gulv i badeværelset.

  Hvis du vil have et gulv med et moderne og minimalistisk udtryk, så kan du overveje et epoxy New Yorker gulv. Et New Yorker gulv er i dag ikke nødvendigvis lavet af et bestemt materiale, og udtrykket dækker i større grad over det visuelle udtryk. Det kommer fra gamle industrilokaler i New York som havde gulve lavet af beton. Da man senere hen lavede disse industrilokaler om til lejligheder, beholdt man ofte gulvene, hvilket gav det karakteristiske rå, minimalistiske og industrielle look.

  Men du kan sagtens få lagt epoxy New Yorker gulv og opnå samme rå og minimalistiske look. Et epoxy New Yorker gulv opbygges typisk med en form for flydemørtel og derefter afsluttes det øverste lag med en epoxy belægning, for den helt rigtige finish. Epoxy New Yorker gulv er blevet en meget populær løsning over de seneste år og passer perfekt ind i den moderne indretningsstil.

  Hvis du vil have New Yorker gulv i privat bolig, anbefaler vi polyurethangulv. Du kan opnå samme look med polyurethan, men det er UV-stabilt og blødere at gå på.

  Kontakt os

  Få et godt tilbud på opgaven

  Står du og skal have lagt et nyt gulv, så er vores epoxygulve den perfekte løsning. Vores professionelle gulvmontører står altid klar til at hjælpe dig med dine behov.  Epoxygulvet kan blive lagt på stort set alle eksisterende gulve, selvom der selvfølgelig altid er undtagelse, skulle gulvets tilstand være for ringe.

  Hvis du er i tvivl om dit gamle gulv kan bruges som underlag, eller om du skal have et nyt undergulv, så kontakt os på mail perssons@perssonsgulvteknik.dk eller telefon 40 52 83 54 og så kan vi besigtige sagen nærmere.

  Vi giver dig gerne gode råd og et godt tilbud med på vejen. Afhængigt af krav til gulvet rådgiver vi med henblik på at vælge den helt rette gulvbelægning. Du er sikker på at finde et gulv, der passer dine ønsker og behov!

  Perssons gulvteknik

  Leverandører

  Hos Perssons Gulvteknik har vi, gennem mange udfordrende opgaver, opnået god erfaring inden for mange gulvtyper.

  Vi lægger stor vægt på kvalitet i vores arbejde og gør en dyd ud af altid at levere til tiden.