EPOXYGULV

Vi er fagfolk med mange års erfaring med gulvarbejde. Vi garanterer fuld tilfredshed!

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  HVAD ER EPOXY GULV?

  Et epoxy gulv består af ren epoxy. Laget af epoxy lægges ud i et tykkere lag, hvorefter det rulles ud på gulvet. Da denne gulv type har en tyk konsistens, kræver det en del arbejde for at få det tvunget ud på gulvet. Epoxygulv kan påføres på parketgulv, trægulv, flisegulv og meget mere. Derfor skal du ikke bekymre dig om hvorvidt, du kan få påført epoxy i dit hjem eller erhvervslokale, da det er muligt at få det påført stort set på alle typer gulv. 

  Du kan med epoxy gulv selv vælge farve og ønskede mønster og struktur. Derfor er det oplagt, at vælge dette type gulv, for at få det tilpasset dine ønsker og behov. 

  Epoxygulv har altid været populært til virksomheder, både til brug i værksteder og produktion. Men nu er det også vundet ind i de private hjem, garage & kældre. Som regel bruges epoxy som skridsikre løsninger, hvor man kan vælge forskellige indfarvede kvartssten fra f.eks. Stonewalk.

  EPOXYGULVE MED EN MASSE MULIGHEDER

  Ikke nok med at anvendelsesmulighederne er mange, du kan også vælge mellem et væld af farver og effekter i dit nye epoxygulv. Det er næsten kun fantasien der sætter grænser for hvor et epoxygulv kan bruges. Derfor er epoxy gulv til privat og erhverv en relevant mulighed i mange tilfælde.
  Det kan blandt andet bruges i:

   

  Vi kan skræddersy et epoxygulv efter dit behov og smag. Mulighederne er utallige! Et epoxygulv kan være glat og elegant eller skridsikkert og rustikt afhængigt af din smag. Det er helt fugefrit som blandt andet er en fordel i forbindelse med slidstyrke, hygiejne og belastning af gulvet.

  ★★★★★

  Meget tilfreds

  Vi fik lagt polyurethangulv på i vores køkken og entre, og alt i processen har bare spillet. Hurtig hjælp, rimelig pris og ekstremt godt resultat, som vi er meget glade for. Jeg kan kun anbefale folk at tage fat i Persson, hvis man går med overvejelser om nyt gulv.
  Magnus Jørgensen
  via trustpilot.dk

  ★★★★★

  Sådan!

  Hurtigt, effektivt, venligt - fik forvandlet et helkikset betongulv (lavet af et andet firma) til et virkeligt flot resultat.
  Christian Bach
  via trustpilot.dk

  ★★★★★

  Super oplevelse hele vejen igennem

  Super oplevelse hele vejen igennem. Epoxygulv udført i garage. Alt til tiden og som aftalt. Masser af sparring med holdning undervejs der gjorde vi fandt den helt rigtige løsning. Super service og top professionelt arbejde. Klar, uforbeholden anbefaling
  Rene Ravn Nielsen
  via trustpilot.dk

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

   DET ER NEMT AT VEDLIGEHOLDE EPOXYGULV

   Epoxys mange anvendelses- og designmuligheder er blot en af årsagerne til at det er så populær en gulvløsning. En af de vigtigste årsager er at det holder sig flot og stærkt i rigtig mange år uden den store vedligeholdelse.

   Gulvbelægninger med epoxy er perfekt til områder der skal være nemme at holde rene og skal kunne tåle belastning.

   GIV DIT HJEM ET NYT UDTRYK MED ET EPOXYGULV

   Epoxy er et slidstærkt materiale, der holder mange år frem. Hvilket gør den holdbare gulvtype meget populær blandt industri og værksteder. Ikke alene er er epoxygulv rigtig stærkt, men den har også mange designmuligheder.

   Er du på udkig efter et nyt gulv, som skal give dit hjem et frisk pust, så er epoxygulv eller PU Gulv et rigtig godt alternativ til eksempelvis betongulv. Vælger du at bruge epoxymaling til dit næste gulv, har du god mulighed for at løfte atmosfæren i dit hjem til nye højder.

   Epoxymaling kommer nemlig i utallige farver og nuancer, som giver dig mange designmuligheder til dit hjem. Vores epoxymaling er dertil lysægte, hvilke betyder at farven på ikke falmer med tiden.

   Så uanset om du vil havde den stilrene og minimalistiske look i sort og hvid eller om du kunne tænke dig at udforske i forskellige farver, så er vi hos Perssons Gulvteknik parat til at hjælpe dig med dit næste gulv projekt.

   KAN JEG SELV LÆGGE ET EPOXYGULV?

   Som udgangspunkt kan du godt selv påføre epoxymaling, men vi anbefaler altid at hyre en professionel gulvmand til opgaven, fremfor et gør-det-selv projekt.

   Påføringen af epoxymaling er en omhyggelig proces, hvor fejl ofte kan opstå, hvis ikke man benytter sig af en autoriseret gulvmand og professionelt udstyr til opgaven.

   Epoxymaling er bygget op af forskellige komponenter, hvor gør-det-selv-manden skal være meget påpasselig med mængden af blandingen til binderen – og særligt opmærksom på den relative korte hærdningstid selve epoxymalingen har.

   Skulle det ske at du beslutter dig for at påfører epoxymaling selv og dette ikke bliver udført korrekt, så kunne det potentielt betyde, at du skal påføre epoxy på ny.

   Når du hyrer en professionel gulvmontør, er du sikret at epoxymalingen bliver påført korrekt. Det er din garanti for et veludført og kvalitetsbevidst gulvarbejde.

   FÅ ET GODT TILBUD PÅ OPGAVEN

   Kontakt os på mail perssonsgulve@hotmail.com eller telefon 40 52 83 54 og lad os tage en snak om hvordan et nyt epoxygulv passer til dine behov.

   Vi giver dig gerne gode råd og et godt tilbud med på vejen. Afhængigt af krav til gulvet rådgiver vi med henblik på at vælge den helt rette gulvbelægning. Du er sikker på at finde et gulv, der passer dine ønsker og behov!

   Din tilfredshed er vigtig for os

   Hos Perssons Gulvteknik lægger vi stor vægt på vores kunders tilfredshed. Vi vil give dig et godt resultat og gulvteknik af solidt håndværk. Vi udfører vores opgaver af høj kvalitet og god service, for at tilfredsstille alle vores kunder. Vores håndværkere har flere års erfaring og ved lige præcis hvad det kræver for at give dig det optimale og holdbare epoxy gulv.

   Ring til os allerede i dag og lad os tage en uforpligtende snak, om dine ønsker og muligheder.

   Vores leverandører