EPOXYGULVE

Vi er fagfolk med mange års erfaring med gulvarbejde. Vi garanterer fuld tilfredshed!

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  EPOXYGULV

  Epoxygulv har altid været populært til virksomheder, både til brug i værksteder og produktion. Men nu er det også vundet ind i de private hjem, garage & kældre. Som regel bruges epoxy som skridsikre løsninger, hvor man kan vælge forskellige indfarvede kvartssten fra f.eks. Stonewalk.

  EPOXYGULV MED EN MASSE MULIGHEDER

  Ikke nok med at anvendelsesmulighederne er mange, du kan også vælge mellem et væld af farver og effekter i dit nye epoxygulv. Det er næsten kun fantasien der sætter grænser for hvor et epoxygulv kan bruges. Epoxygulv kan blandt andet bruges i:

  • Kældre
  • Autoværksteder
  • Kontorer
  • Køkkener
  • Butikslokaler
  • Udstillingslokaler
  • Toiletter
  • Industri
  • Private hjem

  Vi kan skræddersy et epoxygulv efter dit behov og smag. Mulighederne er utallige! Et epoxygulv kan være glat og elegant eller skridsikkert og rustikt afhængigt af din smag. Et epoxygulv er helt fugefrit som blandt andet er en fordel i forbindelse med slidstyrke, hygiejne og belastning af gulvet.

  ★★★★★

  Meget tilfreds

  Vi fik lagt polyurethangulv på i vores køkken og entre, og alt i processen har bare spillet. Hurtig hjælp, rimelig pris og ekstremt godt resultat, som vi er meget glade for. Jeg kan kun anbefale folk at tage fat i Persson, hvis man går med overvejelser om nyt gulv.
  Magnus Jørgensen
  via trustpilot.dk

  ★★★★★

  Sådan!

  Hurtigt, effektivt, venligt - fik forvandlet et helkikset betongulv (lavet af et andet firma) til et virkeligt flot resultat.
  Christian Bach
  via trustpilot.dk

  ★★★★★

  Super oplevelse hele vejen igennem

  Super oplevelse hele vejen igennem. Epoxygulv udført i garage. Alt til tiden og som aftalt. Masser af sparring med holdning undervejs der gjorde vi fandt den helt rigtige løsning. Super service og top professionelt arbejde. Klar, uforbeholden anbefaling
  Rene Ravn Nielsen
  via trustpilot.dk

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

   DET ER NEMT AT VEDLIGEHOLDE EPOXYGULV

   Epoxys mange anvendelses- og designmuligheder er blot en af årsagerne til at det er så populær en gulvløsning. En af de vigtigste årsager er at det holder sig flot og stærkt i rigtig mange år uden den store vedligeholdelse.

   Gulvbelægninger med epoxy er perfekt til områder der skal være nemme at holde rene og skal kunne tåle belastning.

   FÅ ET GODT TILBUD PÅ OPGAVEN

   Kontakt os på mail perssonsgulve@hotmail.com eller telefon 40 52 83 54 og lad os tage en snak om hvordan et nyt epoxygulv passer til dine behov.

   Vi giver dig gerne gode råd og et godt tilbud med på vejen. Afhængigt af krav til gulvet rådgiver vi med henblik på at vælge den helt rette gulvbelægning. Du er sikker på at finde et gulv, der passer dine ønsker og behov!

   Vores leverandører