Perssons Gulvteknik

Fugefri gulve

+4000 glade kunder

Hvis du vil have et stærkt og holdbart gulv, som er nemt at rengøre, så er fugefri gulvbelægning en oplagt løsning. Perssons Gulvteknik er specialister i fugefri gulve, og vi garanterer fuld tilfredshed. Kontakt os i dag, for at få et uforpligtende tilbud.

4.9/5

Derfor skal du vælge fugefri gulve:

Referencer

Fugefri gulve

Hvad er fugefri gulvbelægning?

Fugefri gulve er typer af gulvbelægninger, der lægges som mørtel eller i anden flydende form. Når den fugefri gulvbelægning er hærdet, udgør det en samlet gulvflade. Fugefri gulvbelægning kræver – som navnet antyder – ikke nogen fuger fordi der ikke er nogen samlinger i gulvet.

Derudover er denne type af gulve meget slidstærke og ekstremt holdbare. Hvis du overvejer at få lagt et fugefrit gulv, så tøv ikke med at kontakte os. Vi finder med sikkerhed en god løsning der passer til dine behov.

Få et tilbud

Udfyld formularen

Vi vender tilbage indenfor 48 timer på hverdage. 

  Fugefri gulve

  Fordele ved fugefrit gulv

  Fugefri gulve er i stigende grad blevet et populært valg. Fugefrie gulve er længe blevet brugt i erhvervs- og industrilokaler, men nu har de også vundet frem i private boliger. Fugefri gulvbelægning giver et moderne og minimalistisk look, hvilket flugter godt med tidens trends. Derudover vælger mange fugefrit gulv, fordi de er holdbare, nemme at rengøre og kræver nærmest ingen vedligeholdelse.

  Fugefri gulve giver dig også uendelige muligheder for at tilpasse udseendet til lige præcis din smag. Fugefri gulvbelægning kommer nemlig i alverdens farver og mønstre. Derfor får du ikke svært ved at finde et look der passer ind i din bolig.

  Fugefrie gulve tåler stor belastning og håndterer også kemisk rengøring. Det er særligt en fordel i industri- og erhvervsbygninger, men er helt klart også et plus i skuret, garagen, værkstedet, kælderen osv.

  Fugefri gulve er også en ganske praktisk løsning, da man kan lægge det ovenpå eksisterende gulvbelægninger. Uanset om du har fliser, klinker eller trægulv, slipper du for at skulle rive den gamle belægning af, når du skal have lagt nye fugefri gulve.

  Fugefri gulve

  Fugefri gulve giver utallige muligheder

  Vi lægger fugefri gulvbelægning for både private og erhvervskunder. Der kan være forskellige behov alt efter hvilken type lokale det gulvet skal ligge i. I den kontekst spiller typen af det fugefri gulv også ind. Der findes nemlig flere forskellige slags, som vi anbefaler til hver deres brug.  Vi udfører to typer af fugefri gulve: epoxygulv og polyurethangulv.

  Epoxygulv består af epoxy, som er en form for “harpiks”. Epoxy lægges i tykke lag på ca. 2-3 mm og påføres primært beton, fliser og flydemørtel. Epoxygulv er ikke UV-stabilt, hvilket betyder, at det vil gulne over tid, som det udsættes for sollys. Derfor anbefaler vi generelt ikke epoxygulv til private boliger. Men der er undtagelser til den regel. Det er nemlig ekstremt stærkt og modstandsdygtigt, hvorfor det er en god løsning i kælderen, værkstedet eller garagen. I disse rum fungerer epoxy, da de typisk ikke udsættes for sollys. I disse rum vil en eventuelt gulning heller ikke være lige så stort et problem, som i fx stuen eller køkkenet.

  Polyurethangulv er vores anbefaling, hvis du vil have et stærkt og holdbart fugefri gulv i det almene hjem. Polyurethan – eller PU, som det også kaldes – er grundlæggende sammensat ligesom epoxygulv. Polyurethan er dog mere stødabsorberende og blødere at gå på, hvilket også er en af de primære grunde til, at det fungerer bedre i private hjem. Modsat epoxy er polyurethan UV-stabilt og tåler derfor sollys. Dermed kan polyurethan lægges i alle boligens rum. Det er for eksempel populært i køkkener, da det er vandafvisende.

  Kontakt os

  Lad os stå for din fugefri gulvbelægning

  Fugefri gulvbelægning er en perfekt løsning for dig der har behov for et stærkt, holdbart og moderne gulv. Slip for skidt i fugerne med et fugefrit gulv, og få et gulv der er nemmere at gøre rent. Som specialister i fugefri gulvbelægning står vi altid klar til at rådgive dig om den bedste løsning til dig. Kontakt os i dag, hør nærmere og få et uforpligtende tilbud på fugefri gulve.

  Perssons gulvteknik

  Leverandører

  Hos Perssons Gulvteknik har vi, gennem mange udfordrende opgaver, opnået god erfaring inden for mange gulvtyper.

  Vi lægger stor vægt på kvalitet i vores arbejde og gør en dyd ud af altid at levere til tiden.