Holdbart og slidstærkt garagegulv

Overvejer du, om du skal få lagt et nyt garagegulv? Og vil du gerne have en professionel gulvlægger til at hjælpe dig med det nye gulv?

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Hos Perssons Gulvteknik hjælper vi både private husejere og erhvervsdrivende med nye garagegulve. Vi hører til i København, hvor vi på daglig basis hjælper vores mange kunder med professionelle gulvløsninger og rådgiver dem på professionel vis.

  Er du på jagt efter en skræddersyet gulvløsning til din garage? Så tøv endelig ikke med at kontakte os på telefon eller e-mail.

  Din lokale gulvmand er ekspert i at lægge

  ★★★★★

  Meget tilfreds

  Vi fik lagt polyurethangulv på i vores køkken og entre, og alt i processen har bare spillet. Hurtig hjælp, rimelig pris og ekstremt godt resultat, som vi er meget glade for. Jeg kan kun anbefale folk at tage fat i Persson, hvis man går med overvejelser om nyt gulv.
  Magnus Jørgensen
  via trustpilot.dk

  ★★★★★

  Sådan!

  Hurtigt, effektivt, venligt - fik forvandlet et helkikset betongulv (lavet af et andet firma) til et virkeligt flot resultat.
  Christian Bach
  via trustpilot.dk

  ★★★★★

  Super oplevelse hele vejen igennem

  Super oplevelse hele vejen igennem. Epoxygulv udført i garage. Alt til tiden og som aftalt. Masser af sparring med holdning undervejs der gjorde vi fandt den helt rigtige løsning. Super service og top professionelt arbejde. Klar, uforbeholden anbefaling
  Rene Ravn Nielsen
  via trustpilot.dk

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 48 timer på hverdage.

   Derfor skal du vælge et garagegulv af epoxy

   Et garagegulv skal kunne klare mange ting. Det være sig alt fra tunge køretøjer og benzinspild til olie og skrappe rengøringsmidler.

   Et garagegulv skal med andre ord være ekstra holdbart og resistent over for forskellige former for kemikalier og væsker. Og så skal det også være nemt at holde rent.

   Vores epoxygulve kan klare det hele.

   Fordele ved at få lavet et garagegulv i epoxy

   • Epoxygulve er langtidsholdbare og slidstærke.
   • Et gulv i epoxy er robust og nemt at rengøre.
   • Gulvet fås i en skridsikker udgave.
   • Epoxy fås i alverdens forskellige farver.
   • Vi kan lave et skræddersyet epoxygulv til dig.

   Er et garagegulv i 2-lags epoxy noget for dig?

   2-lags epoxy kan være at foretrække, når du skal have lagt et gulv til en garage eller et værksted. Det giver en bedre komfort – både når du står på gulvet, og når du går på gulvet.

   Vælg eventuelt dit nye garagegulv i en skridsikker udgave. Så giver du dine medarbejdere på dit værksted de absolut bedste forudsætninger for at passe deres arbejde.

   Vil du gerne i kontakt med os?

   Vi hører altid gerne fra dig, hvis du brænder inde med spørgsmål, eller hvis du har brug for gode råd og vejledning i forhold til dit gulvvalg. Du kan få fat i os i vores åbningstid på alle hverdage, hvis du giver os et kald, og du kan altid sende en e-mail afsted til os, når det passer dig.

   Fang os på telefon 40 52 83 54 eller skriv til os på perssons@perssonsgulvteknik.dk. Så vender vi hurtigt tilbage til dig, for at du kan komme videre med dit gulvprojekt. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med et nyt garagegulv.

   Vores leverandører