Holdbart og slidstærkt

Garagegulv

+4000 glade kunder

Overvejer du, om du skal få lagt et nyt garagegulv? Og vil du gerne have en professionel gulvlægger til at hjælpe dig med det nye gulv? Vi er eksperter i gulv til garage og har mange års erfaring med alt fra epoxy til generel garage gulvbelægning. 

Kontakt os i dag og få et gratis tilbud på dit garagegulv!

4.9/5

Derfor skal du vælge os:

Referencer

Garagegulv

Din lokale gulvmand er ekspert i at lægge

Hos Perssons Gulvteknik hjælper vi både private husejere og erhvervsdrivende med nye garagegulve. Vi hører til i København, hvor vi på daglig basis hjælper vores mange kunder med professionelle gulvløsninger og rådgiver dem på professionel vis.

Er du på jagt efter en skræddersyet gulvløsning til din garage? Så tøv endelig ikke med at kontakte os på telefon eller e-mail. Måske har vi lige præcis den slags garagegulve du søger.

Få et tilbud

Udfyld formularen

Vi vender tilbage indenfor 48 timer på hverdage. 

  Garagegulv

  Derfor skal du vælge et garagegulv af epoxy

  Et garagegulv skal kunne klare mange ting. Det være sig alt fra tunge køretøjer og benzinspild til olie og skrappe rengøringsmidler.

  Et garagegulv skal med andre ord være ekstra holdbart og resistent over for forskellige former for kemikalier og væsker. Og så skal det også være nemt at holde rent.

  Vores epoxygulve kan klare det hele. Vi har flere forskellige designs af epoxy garagegulv, så vi kan helt sikkert også hjælpe dig. 

  Så tøv ikke med at kontakte os, vi giver dig gerne en epoxy garagegulv pris. 

  Garagegulv

  Fordele ved at få lavet et garagegulv i epoxy

  • Epoxygulve er langtidsholdbare og slidstærke
  • Et gulv i epoxy er robust og nemt at rengøre
  • Gulvet fås i en skridsikker udgave
  • Epoxy fås i alverdens forskellige farver
  • Vi kan lave et skræddersyet epoxygulv til dig

  Er et garagegulv i 2-lags epoxy noget for dig?

  2-lags epoxy garage gulv kan være at foretrække, når du skal have lagt et gulv til en garage eller et værksted. Det giver en bedre komfort – både når du står på gulvet, og når du går på gulvet.

  Vælg eventuelt dit nye garagegulv i en skridsikker udgave. Så giver du dine medarbejdere på dit værksted de absolut bedste forudsætninger for at passe deres arbejde.

  Kontakt os

  Vil du gerne i kontakt med os?

  Vi hører altid gerne fra dig, hvis du brænder inde med spørgsmål, eller hvis du har brug for gode råd og vejledning i forhold til dit gulvvalg. Vi giver altid gerne en garagegulv pris og du kan få fat i os på alle hverdage, hvis du giver os et kald. Du er også meget velkommen til at sende en e-mail afsted til os, når det passer dig.

  Fang os på telefon 40 52 83 54 eller skriv til os på perssons@perssonsgulvteknik.dk. Så vender vi hurtigt tilbage til dig, for at du kan komme videre med dit gulvprojekt. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med et nyt garagegulv.

  Perssons gulvteknik

  Leverandører

  Hos Perssons Gulvteknik har vi, gennem mange udfordrende opgaver, opnået god erfaring inden for mange gulvtyper.

  Vi lægger stor vægt på kvalitet i vores arbejde og gør en dyd ud af altid at levere til tiden.