Gulvfirma i København

– holdbare gulvløsninger med ærlig rådgivning

Gulvfirma Gazelle 2020
peopleloveus-badge-2Created with Sketch.

Kontakt os her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Gulvmand i København
  – Få Professionel Rådgivning og Service

  Hvis du leder efter gulvfirma København, så er du kommet til det rette sted. Hos Perssons tilbyder vi holdbare gulvløsninger til alle. Vi har et stort udvalg af gulve, der passer til enhver stil og smag.

  Vi har et team af erfarne gulvfagfolk, der er klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dit hjem. Vi tilbyder også professionel rådgivning og service, så du kan få det bedste ud af dit gulv. Vi har et stort udvalg af gulvtyper, der passer til alle typer boliger, så du kan være sikker på at finde det perfekte gulv til dit hjem. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige gulv til dit hjem. 

  Vores store udvalg af gulvtyper passer til enhver smag og budget. Det vigtigste første skridt i processen er at gennemgå jeres behov og forventninger til gulvet. Så trækker vi på vores mange års erfaring og sammen finder vi den rigtige løsning. 

  Som gulvfirma København har vi blandt andet disse ydelser:

  Polyurethan gulv (PU gulv)

  Læs om polyurethangulve her.

  Epoxy gulv

  Læs mere om epoxygulve her.

  LVT Vinyl gulv

  Læs mere om LVT-vinylgulve her.

  Hvorfor er det vigtigt at have en professionel gulvmand?

  Når det kommer til gulvbelægning, er det vigtigt at vælge en professionel gulvmand, der har den nødvendige viden og erfaring til at levere kvalitetsarbejde. 

  Hos Perssons Gulvteknik i København har vi mange års erfaring med gulvbelægning og gulvservice. Vi tilbyder kvalitetsløsninger til flere typer gulve, der er designet til at holde i mange år. Uden den rette erfaring og professionalisme, ender resultatet ofte med at skuffe, og arbejdet kan risikere at blive farligt.

  Vi har et stort udvalg af gulvbelægninger i København, der passer til ethvert budget og stil. Vi tilbyder alt fra epoxygulve, polyurethan til LVT-gulve. Vi har også erfaring med gulvrenovering og kan hjælpe dig med at få dine gamle gulve til at se nye ud igen.

  Vi tilbyder også hjælp til vedligeholdelse og genetablering af eksisterende gulve. Kontakt os allerede i dag, og få en uforpligtende snak med en gulvmand i København. 

  Ring tlf. 40 52 83 54, eller brug kontaktformularen her på siden.

  Gulvfirma i København med Gazelle-kvalitet

  Perssons Gulvfirma har vundet Gazelle-prisen for vores kvalitetsgulve og service. Denne pris er et tegn på kvalitet, da det kun gives til virksomheder, der har et forretningskoncept, der er stærkt baseret på innovation, kundeservice, kvalitet og etisk handel.
  Derfor kan du være sikker på, at du får et holdbart, professionelt gulv med Perssons Gulvfirma i Kbh.

  Råt og praktisk epoxy gulv i København

  Er du på udkig efter et råt og praktisk gulv til din bolig i København?
  Epoxy gulv er et godt valg, da det er holdbart og nemt at vedligeholde.
  Det er også et godt valg, hvis du er på udkig efter et gulv, der er let at rengøre og som kan holde til daglig slid. 
  Her vil vi gennemgå de forskellige fordele ved epoxy gulv og hvordan du får det lagt i København.

  Hvordan er epoxy gulv lavet?

  Epoxy gulv er en slidstærk gulvbelægning, der består af et epoxy-laklag, der er påført en beton- eller klinkeoverflade. Dette laklag er lavet af en blanding af epoxy-resin og en hærder, der blandes sammen og derefter påføres betonoverfladen. Når det er tørt, er det meget holdbart og slidstærkt.

  Epoxy gulv er også modstandsdygtig over for kemikalier, så det er et godt valg til industrielle miljøer. Det kan også være et godt valg til boliger, da det er let at rengøre og vedligeholde. Vælg et epoxygulv i København, i de rum, hvor du let og hurtigt skal kunne holde gulvet rent.

  Hvorfor skal jeg så vælge epoxy gulve

  Epoxy gulve er et af de mest slidstærke gulvbelægninger, der findes. De er perfekte til både private og erhvervsmæssige miljøer, da de kan modstå større mængder af slid og trafik. De er også modstandsdygtige over for kemikalier og olie, hvilket især gør dem velegnede til industrielle miljøer. I det private hjem egner epoxygulve sig bedst til bl.a. kælder- og garageområder. Få et designgulv af en gulvmand i København, og gør rummets look unikt, samtidig med at det kan holde til alskens industriel brug og dagligdag.

  Hvorfor er epoxy gulv populært i Københavnsområdet?

  Epoxy gulve er blevet meget populære, både pga. deres holdbarhed og modstandsdygtighed. Men også for deres look som new yorker gulve, hvilket er velegnet til mange designergulve i København. De er også meget økonomiske, da de kræver mindre materialer og mindre tid at installere. 

  Vi anbefaler især epoxygulve i København, til butikker, garager, kældre, køkkener og kontorer. Epoxy gulve er ligeledes meget hygiejniske, da de er meget lette at rengøre og desinficere. Alt i alt er epoxy gulve et godt valg, hvis du ønsker en slidstærk, økonomisk og hygiejnisk gulvbelægning med et råt og moderne udtryk.

  Hvor kan jeg få epoxy gulv?

  Hos Perssons Gulvteknik kan du finde et stort udvalg af epoxy gulve, der er nemme at lægge og holdbare i mange år. Hvis du leder efter et slidstærkt og holdbart gulv i København, så er epoxy gulv det perfekte valg.

  Vi har et stort udvalg af farver og designs, så du kan finde det helt rigtige gulv til din bolig eller virksomhed. Vi tilbyder også professionel installation af epoxy gulve, så du kan være sikker på, at dit gulv er lavet ordentligt og korrekt. Få et designergulv i København, med en new yorker æstetik, med et epoxy gulv.

  Besøg vores side for at se vores udvalg af epoxy gulve og bestil i dag!

  Hvornår skal jeg vælge et Polyurethan gulv i stedet?

  Polyurethan gulve er et andet populært valg, når det kommer til gulvbelægning. Det er et godt valg, når du ønsker en hurtigere proces, som i højere grad gør sig velegnet til rum i boligen. Det er slidstærkt og nemt at vedligeholde, men det har ikke samme styrke som epoxy gulve. Til gengæld er det hurtige af påføre og tørre, og er langt mere modstandsdygtigt over for stødpåvirkning. 

  Det er derfor bedst egnet til mindre områder, hvor der ikke er så meget slid og trafik, som f.eks. private hjem – som f.eks. køkkener, alrum og andre indendørs områder.

  Ring på tlf. 40 52 83 54, og høre mere fra dit gulvfirma København!

  Hvilke fordele er der ved et komfortgulv i København med polyurethan?

  Polyurethan gulve er stødabsorberende, og derfor meget komfortable. Altså er PU gulve oplagte som komfortgulv i København. PU gulvet lægges som én helhed, og er derfor også fugefrit, hvilket hjælper på vedligeholdelsen, og gør det langt lettere at gøre rent. 

  Med et PU-gulv i København har du også flere tilpasningsmuligheder. Lyddæmpning, farve og elasticitet kan tilpasses dine behov i et polyurethan gulv i København. Brug kontaktformularen her på siden, og modtag et tilbud på montering i København, hurtigst muligt.

  PU Gulv i København
  - specielt designergulv til privaten

  Et gulv af polyurethan er udover komforten og vedligeholdelsesvenligheden, også et relativt omkostningsvenligt gulv at lægge. Det er altså den billigste og mest komfortable løsning, når du gerne vil have designergulve i København. Det giver det unikke new yorker gulv look, som mange er på udkig efter.

  Mange vælger også at få betongulve i new yorker stil, med vatter poleret beton, men det kan have den ulempe, at varmen siver ud. Dette kan givetvis løses med gulvvarme, men dette kan være en dyr omgang, og gøre arbejdsprocessen meget længere. Med PU gulv i København får du langt mere komfort, og gulvet monteres hurtigere og billigere end et betongulv, uden at gå på kompromis med æstetikken.

  Hvornår skal jeg vælge et LVT vinyl-gulv i København?

  LVT-vinylgulve har den store fordel, at den har næsten samme slidstyrke som et polyurethan gulv, men kan ligne et trægulv, og dermed beholde det mere varme look i boligen. Nogle føler at epoxy og PU gulv kan føles koldt og klinisk, så med et vinylgulv i København, føles boligen stadig som med et trægulv.

  Der kan vælges mellem flere styles af LVT, og du kan få lige det look du ønsker med et LVT vinyl-gulv i København.

  Hvordan ved jeg om min bolig i København kan få LVT vinyl-gulv?

  Det er nemt at montere, da vinyl klikgulvet kan installeres ovenpå de fleste andre gulve, så længe det er tørt og jævnt. LVT eller ‘Luxury Vinyl Tiles’, er en videreudvikling og forbedring af klassisk vinylgulv, og har mange fordele. Derudover er det vandafvisende, men stadig let at rengøre og vedligeholde. Vi anbefaler derfor vinylgulv i de fleste af boligens rum, men det er også oplagt på mange kontorer og butiksrum.

  Ring på tlf. 40 52 83 54, eller benyt dig af vores kontaktformular her på siden, for at høre nærmere om LVT vinylgulve i København.

  Vores leverandører