Gulvfirma i Vanløse

+4000 glade kunder

Holdbare gulvløsninger med ærlig rådgivning.

Skal du have lavet gulvarbejdet i Vanløse? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi er dit lokale og pålidelige gulvfirma i Vanløse. Vi laver alt i gulve, og sikrer, at du altid får præcis det gulvarbejde, du ønsker.

4.9/5
Gulvfirma Gazelle 2020
peopleloveus-badge-2Created with Sketch.

Kontakt os her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Gulvbelægning hos dit lokale gulvfirma i Vanløse

  Uanset om du ønsker gulvafslibning, gulvbehandling, hjælp til gulvvedligeholdelse eller andet, så står vi klar til at hjælpe dig. Hos Perssons Gulvteknik tilbyder vi professionel rådgivning, som sikrer, at du får den helt rigtige holdbare gulvløsning, som du ønsker og drømmer om.

  Vi tilbyder følgende gulvløsninger:

  Polyrethangulve

  Epoxygulve

  LVT vinylgulve

  Flake gulve

  Spartling af gulve

   

  Derfor skal du vælge os:

  Som gulvmand i Vanløse sikrer vi, at alle vores løsninger lever op til de unikke fordele der er ved hver enkelt gulvtype. Er du i tvivl om, hvad der passer perfekt til dig?
  Så kan du kontakte Perssons Gulvteknik, hvor vores eksperter vil hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning.
  Vi har mere end 20 års erfaring indenfor gulvbelægning og kan tilbyde skræddersyede løsninger, som passer perfekt til dig og dine behov.

  Få din gulvløsning hos et lokalt gulvfirma i Vanløse

  Bor du i Vanløse, og ønsker at opgradere dit gulv? Så kan du med fordel kontakte Perssons Gulvteknik. Så tager vi os af din gulvopgave.

  Med mere end 20 års erfaring i branchen har vi efterhånden lagt de mange forskellige gulvtyper mange gange. Som gulvmand i Vanløse giver det stor ekspertise og kendskab, hvorfor vi er i stand til at tilbyde skræddersyede løsninger. 

  Hos vores gulvfirma i Vanløse kan du være sikker på altid at få et holdbart og optimalt resultat, som du vil have glæde af i mange år fremadrettet. Vi garanterer, at du altid får et ordentligt udført stykke arbejde i højeste kvalitet.

  Vi har fremragende anmeldelser med 4,9/5 stjerner, hvilket taler for sig selv om vores høje kvalitet, kundeservice samt pålidelige ekspertise.

  Valget af den rigtige gulvløsning afhænger af forskellige faktorer, såsom hvor gulvet skal anvendes, kravene til slidstyrke, ønske om udseende, budget, og vedligeholdelse. Du kan med fordel læse mere om de forskellige typer af gulvbelægninger her og komme tættere på din gulvløsning.

  Priser hos dit gulvfirma i Vanløse

  Prisen for gulvarbejde varierer ud fra størrelse, omfang og gulvtype. Hos Perssons Gulvteknik tilbyder vi skræddersyede løsninger, hvilket gør, at prisen vil være forskellig fra projekt til projekt. Kontakt os allerede i dag, og fortæl os om dit projekt. Så giver vi et uforpligtende tilbud på opgaven.

  Rådgivning af dit gulvfirma i Vanløse

  Uanset din ønskede gulvløsning, så står vi klar til at vejlede og rådgive om hvilken gulvbehandling, der passer bedst til dit specifikke lokale og behov. Der kan være stor forskel på hvilket gulv, der anbefales, alt efter om du ønsker gulvbelægning til en virksomhed eller dit hjem.

  Uanset om du ved hvilken gulvbehandling du ønsker, eller om du er i tvivl om hvilke materialer og farver, der passer bedst til lokalet, så kan vi hjælpe med at vejlede dig til den bedste løsning. Ønsker du at give nyt liv til dine erhvervslokaler eller din bolig, så kan du med fordel kontakte os. Perssons Gulvteknik er dit lokale gulvfirma i Vanløse – kontakt os og hør mere om, hvad vi kan gøre for netop dig.

  Hvornår skal jeg vælge epoxygulve?

  Epoxygulve er især velegnede til industrielle områder, såsom:

  – Lagerhaller
  – Fabrikker
  – Garager
  – Værksteder
  – Kommercielle køkkener

  Epoxygulve er meget holdbare og slidstærke, og er derfor god til at modstå slid og belastning. Gulvet har en glat og jævn overflade, der er let at rengøre, og er samtidig modstandsdygtig over for pletter og fugt. Epoxygulv kan fås i forskellige farver, mønstre samt teksturer, hvis det ønskes. På den måde har man stor frihed til at personliggøre gulvet og få det til at matche sin virksomheds farveskala.

  Flake gulve

  Flake gulve er en populær type gulvbelægning, der består af små flager eller chips, som er lavet af farvet eller mønstret materiale, såsom marmor eller plastik. Flagerne blandes sammen med epoxy for at skabe en holdbar og glat overflade, hvor de valgte flager skinner igennem epoxymassen.

  Flake gulve har, ligesom epoxygulve, en nem vedligeholdelse, og kan derfor modstå tunge belastninger, samt har en god holdbarhed. Samtidig kan gulvet installeres med en skridsikker overflade, hvilket giver en større sikkerhed i miljøer, hvor der er risiko for at glide. Flake gulve anvendes, ligesom epoxygulve, især i industrielle og kommercielle miljøer.

  LVT vinylgulve

  LVT vinylgulve er et holdbart gulv som er let at vedligeholde, og som er modstandsdygtigt over for ridser. Samtidig har gulvet også en lang levetid. Denne form for gulvbelægning er især populær i virksomheder, såsom, frisørsaloner, kaffebarer, restauranter, hoteller, mv. grundet dets lange holdbarhed.

  Denne type gulv findes i et bredt udvalg af designs, f.eks. flisetekstur, træmønstre, marmorlook samt mange andre udseender. Det giver mulighed for at skabe forskellige en unik stilart og atmosfære i rummet, hvilket også gør det til en populær løsning i det private hjem.

  LVT vinylgulve er også et populært valg til boliger, især i områder med høj trafik, såsom garage og kælder, hvor der kan være behov for stærke og holdbare gulve.

  Polyurethangulve

  Polyurethangulve, også kaldet PU-gulve, er velegnede til dig som ønsker et moderne komfortgulv i dit hjem. Gulvet anvendes især indendørs i private hjem, og er en flot og moderne gulvløsning. Polyurethangulve minder til dels om epoxygulve, dog er PU-gulve i højere grad tilpasset den almene bolig.

  Gulvet er, ligesom epoxy, slidstærkt og tåler stor belastning. Der er dog den væsentlige forskel, at PU-gulve giver en mere komfortabel overflade at gå på. En af fordelene ved PU-gulve er, at det ikke er nødvendigt med et glat fundament, for at det alligevel kan blive lagt plant. Gulvet kan nemlig påføres direkte på det gamle trægulv, uden problemer. På den måde undgår du at få slebet hele gulvet, før gulvlægning med polyuretan.

  PU-gulve kan tilpasses i forskellige farver og udtryk, og er en populær løsning til at personliggøre udseendet. Derudover er det også en fordel, at gulvet er nemt at vedligeholde samt har en lang levetid.

  Spartling af gulve

  Spartling af gulve er en proces, der bruges til at udjævne og glatte overfladen af et gulv. Målet med spartling er at skabe en jævn og ensartet overflade, der er egnet til efterfølgende gulvbelægning. Der findes flere forskellige muligheder inden for spartling af gulve. Vi kan lave opretning af det oprindelige gulv, så det bagefter kan laves til dit ønskede gulv. Vi kan også hjælpe dig med lyd eller akustik gulve samt fuldspartling af dine gulve.

  Vi spartler blandt andet:

  – Garagegulv

  – Kontorgulv

  – Lagergulv

  – Butiksgulv

  – Værkstedsgulv

  – Industrigulv

  Uanset om du skal have spartlet trægulv, flisegulv, eller betongulv, så står vi klar til at tage hånd om din opgave.

  Vores leverandører