Slidstærke og rengøringsvenlige industrigulve

Vil du gerne i kontakt med en erfaren gulvmand i København, der har forstand på industrigulve og andre professionelle gulvløsninger?

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Hos Perssons Gulvteknik hjælper vi dagligt erhvervskunder med skræddersyede løsninger inden for industrigulve. Vi kan tilbyde dig et stort udvalg af gulvløsninger – og vi tilbyder gode råd og vejledning, hvis du er usikker på, hvilket gulv du skal vælge til din virksomhed.

  Kontakt os gerne allerede i dag, så hjælper vi dig på vej med det rette industrigulv.

  Hvilke gulvtyper egner sig som industrigulve?

  Hvorfor vælge et epoxygulv som industrigulv?

  Epoxygulve bliver anvendt i stor stil som industrigulve. Og det er der ikke bare én, men flere gode grunde til.

  Et epoxygulv er yderst slidstærkt og holdbart, og så er det nemt at rengøre. Du kan få dit industrigulv i alverdens farver, hvis du går med et epoxygulv – og du kan tilmed få lagt din virksomheds logo eller anden tekst ned i selve gulvet, hvis du ønsker det.

  Epoxygulve kan også laves som en skridsikker løsning.

  ★★★★★

  Meget tilfreds

  Vi fik lagt polyurethangulv på i vores køkken og entre, og alt i processen har bare spillet. Hurtig hjælp, rimelig pris og ekstremt godt resultat, som vi er meget glade for. Jeg kan kun anbefale folk at tage fat i Persson, hvis man går med overvejelser om nyt gulv.
  Magnus Jørgensen
  via trustpilot.dk

  ★★★★★

  Sådan!

  Hurtigt, effektivt, venligt - fik forvandlet et helkikset betongulv (lavet af et andet firma) til et virkeligt flot resultat.
  Christian Bach
  via trustpilot.dk

  ★★★★★

  Super oplevelse hele vejen igennem

  Super oplevelse hele vejen igennem. Epoxygulv udført i garage. Alt til tiden og som aftalt. Masser af sparring med holdning undervejs der gjorde vi fandt den helt rigtige løsning. Super service og top professionelt arbejde. Klar, uforbeholden anbefaling
  Rene Ravn Nielsen
  via trustpilot.dk

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 48 timer på hverdage.

   Hvilke fordele er der ved et PU-gulv?

   Vores PU-gulve er også en populær løsning, når det kommer til industrigulve.

   PU-gulve er holdbare og slidstærke, og så har de også den fordel, at de har en særlig god gangkomfort. De forekommer mere bløde, og de er derfor mere behagelige at gå på.

   Det er især en fordel, hvis du leder efter et industrigulv til produktion i døgndrift, eller hvis de skal lægges et sted, hvor der er meget stående arbejde.

   Industrigulve – er du på jagt efter en skræddersyet løsning?

   Vi har beskæftiget os med industrigulve i mere end 20 år, og vi er også mand for at trylle en skræddersyet gulvløsning frem til dig.

   Fortæl os meget gerne om de ønsker og behov, du har til dit nye industrigulv. Så finder vi en professionel løsning til dig, som du kan have glæde af mange år frem i tiden.

   Kontakt os gerne allerede i dag

   Vi hører gerne fra dig, hvis du skal have lagt et nyt industrigulv.

   Giv os et kald på telefon 40 52 83 54 eller skriv en e-mail til os på perssons@perssonsgulvteknik.dk. Vi sidder klar ved telefonen og ved tasterne, så du kan få et hurtigt svar på din henvendelse.

   Vores leverandører