Holdbart og slidstærkt

Kældergulv i kvalitet

+4000 glade kunder

Skal du have et nyt gulv i kælderen som er holdbart og nemt at vedligeholde?
Og kunne du tænkte dig en økonomisk forsvarlig løsning med professionel udførelse?
Så er et Epoxykælder gulv det du søger.

4.9/5

Derfor skal du vælge os:

Referencer

Kældergulv

Professionelt og stilrent epoxy kældergulv

Hos Perssons Gulvteknik hjælper vi både private husejere og erhvervsdrivende med nye og stilrene epoxy kældergulve. Til dagligt har vi kontor og værksted i København, hvor vi på daglig basis hjælper vores mange kunder med professionelle gulvløsninger og rådgivning. Vores gulve er alle sammensat af de bedste materialer, og udført af professionelle gulvmænd. Vores epoxy kældergulve er alle af bedste kvalitet, og der er endeløse muligheder for at speciel designe, netop dit gulv.

Er du derfor på jagt efter en skræddersyet gulvløsning til din kælder? Så tøv endelig ikke med at kontakte os på telefon eller e-mail.

Få et tilbud

Udfyld formularen

Vi vender tilbage indenfor 48 timer på hverdage. 

  Kontorgulv

  Hvorfor skal du vælge et epoxy kældergulv?

  Når man skal have et nyt gulv i kælderen, er der mange overvejelser man bør gøre sig. Et kældergulv er ofte udsat for mindre dagligt slid end fx stuegulvet, men derimod større slitage i form af belastning, slidmærker, fugt mm. man opbevarer ofte mange forskellige ting i kælderen, og der er yderligere tit tungere møbler/Inventar i kælderrummet. Derfor skal et kældergulv med andre ord være ekstra holdbart og resistent over for forskellige former for slid. Og så skal det også være nemt at holde rent.

  Med vores epoxy kældergulv, sikre du at dit kældergulv er holdbart, slidstærkt, nemt at rengøre og nærmest vedligeholdelsesfrit.

  Kontorgulv

  Fordelene ved et epoxy kældergulv

  Der er mange praktiske og langsigtede fordele ved at vælge et af vores epoxy kældergulve. Epoxy er multifunktionelt med mange fordele, bl.a.:  

  • Epoxygulve er langtidsholdbare og slidstærke.
  • Et gulv i epoxy er robust og nemt at rengøre.
  • Gulvet fås i en skridsikker udgave.
  • Epoxy fås i alverdens forskellige farver.
  • Vi kan lave et skræddersyet epoxygulv til dig.

  2-lags epoxy kan være at foretrække, når du skal have lagt et gulv til kælderen. Det ekstra lag epoxy bidrager til et mere komfortabelt underlagt, men øger også slidstyrken på gulvet og derved levetiden generelt.

  Bruger du eventuelt din kælder som et værksted eller hobbyrum, kan du med fordel vælge dit nye epoxy kældergulv i en skridsikker udgave. På den måde sikre du dig og din familie fra mulige faldgruber og skader. 

  Ring gerne og hør mere, vi er altid klar til at professionelt vejlede dig i dine ønsker og behov.

  Kontakt os

  Vil du gerne i kontakt med os?

  Vi hører altid gerne fra dig, hvis du brænder inde med spørgsmål, eller hvis du har brug for gode råd og vejledning i forhold til dit gulvvalg. Du kan få fat i os i vores åbningstid på alle hverdage, hvis du giver os et kald, og du kan altid sende en e-mail afsted til os, når det passer dig.

  Fang os på telefon 40 52 83 54 eller skriv til os på perssons@perssonsgulvteknik.dk. Så vender vi hurtigt tilbage til dig, for at du kan komme videre med dit gulvprojekt. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med et nyt epoxy kældergulv.

  Vi står altid klar til at give dig en skarp kældergulv pris. 

  Perssons gulvteknik

  Leverandører

  Hos Perssons Gulvteknik har vi, gennem mange udfordrende opgaver, opnået god erfaring inden for mange gulvtyper.

  Vi lægger stor vægt på kvalitet i vores arbejde og gør en dyd ud af altid at levere til tiden.