Kontorgulv – når kvalitet er vigtigt for dig

Drømmer du om at få lavet et nyt kontorgulv, der er slidstærkt, og som også tager sig pænt ud? Så er du landet det helt rette sted.

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Hos Perssons Gulvteknik er vi eksperter i gulvløsninger. Vores gulvfirma har hjemme i København, og vi hjælper både virksomheder og private boligejere på daglig basis med at få lagt nye kontorgulve.

  Med speciale i forskellige gulvløsninger kan vi altid hjælpe dig med at finde frem til det gulv, der passer bedst til dine behov og ønsker.

  Ring gerne til os allerede i dag. Så tager vi en snak om dit nye kontorgulv og de muligheder, du har, når du skal vælge nyt gulv.

  Hvilke kontorgulve kan vi hjælpe dig med?

  ★★★★★

  Meget tilfreds

  Vi fik lagt polyurethangulv på i vores køkken og entre, og alt i processen har bare spillet. Hurtig hjælp, rimelig pris og ekstremt godt resultat, som vi er meget glade for. Jeg kan kun anbefale folk at tage fat i Persson, hvis man går med overvejelser om nyt gulv.
  Magnus Jørgensen
  via trustpilot.dk

  ★★★★★

  Sådan!

  Hurtigt, effektivt, venligt - fik forvandlet et helkikset betongulv (lavet af et andet firma) til et virkeligt flot resultat.
  Christian Bach
  via trustpilot.dk

  ★★★★★

  Super oplevelse hele vejen igennem

  Super oplevelse hele vejen igennem. Epoxygulv udført i garage. Alt til tiden og som aftalt. Masser af sparring med holdning undervejs der gjorde vi fandt den helt rigtige løsning. Super service og top professionelt arbejde. Klar, uforbeholden anbefaling
  Rene Ravn Nielsen
  via trustpilot.dk

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 48 timer på hverdage.

   Når du gerne vil være sikker på et optimalt resultat

   Vi har efterhånden været inden for gulvbranchen i mange år, og vi gør altid en dyd ud af at lytte til de behov og ønsker, du har til dit nye kontorgulv. I os får du en seriøs samarbejdspartner, der vægter kvalitet og godt håndværk.

   Når du hyrer os til at lægge dit nye kontorgulv, vil vi altid gerne indgå i en løbende dialog med dig. Ganske enkelt for at sikre at vi bevæger os derhen, hvor du gerne vil, og at vi ender det sted, du allerhelst vil ende.

   Vi er din garanti for en professionel og optimal gulvløsning.

   Alt inden for gulvbelægning og kontorgulve

   Vores udvalg af gulvtyper er stort, og er du i tvivl om, hvilken løsning du skal gå med, står vi altid klar med gode råd og vejledning.

   Vi klæder dig gerne på til at vælge gulv til dit kontor eller dit private hjem, og vi lægger alle kortene på bordet, så du kan få en god fornemmelse for, hvad der taler for og imod de forskellige gulvløsninger.

   Bestil et nyt kontorgulv allerede i dag

   Vil du gerne høre mere om vores kontorgulve? Eller har du spørgsmål til vores priser? Så tøv endelig ikke med at kontakte os.

   Du kan få fat i os ved at ringe på telefon 40 52 83 54 eller ved at sende en e-mail til os på perssons@perssonsgulvteknik.dk. Vi ser frem til at høre fra dig og til at hjælpe dig med nye gulve.

   Vores leverandører