når kvalitet er vigtigt for dig

Kontorgulv

+4000 glade kunder

Drømmer du om at få lavet et nyt kontorgulv, der er slidstærkt, og som også tager sig pænt ud? Så er du landet det helt rette sted. Vi er eksperter i gulv til kontor, med over 22 års erfaring. Så kontakt os gerne i dag og hør om vores kontorgulve. 

4.9/5

Derfor skal du vælge os:

Referencer

Kontorgulv

Hvilke kontorgulve kan vi hjælpe dig med?

Hos Perssons Gulvteknik er vi eksperter i gulvløsninger. Vores gulvfirma har hjemme i København, og vi hjælper både virksomheder og private boligejere på daglig basis med at få lagt nye kontorgulve.

Med speciale i forskellige gulvløsninger kan vi altid hjælpe dig med at finde frem til det gulv, der passer bedst til dine behov og ønsker.

Ring gerne til os allerede i dag. Så tager vi en snak om dit nye kontorgulv og de muligheder, du har, når du skal vælge nyt gulv.

 
Vi hjælper dig også gerne, hvis du bare har et spørgsmål eller to om kontorgulve, som du ønsker svar på. 

Få et tilbud

Udfyld formularen

Vi vender tilbage indenfor 48 timer på hverdage. 

  Kontorgulv

  Når du gerne vil være sikker på et optimalt resultat

  Vi har efterhånden været inden for gulvbranchen i mange år, og vi gør altid en dyd ud af at lytte til de behov og ønsker, du har til dit nye kontorgulv. I os får du en seriøs samarbejdspartner, der vægter kvalitet og godt håndværk.

  Når du hyrer os til at lægge dit nye kontorgulv, vil vi altid gerne indgå i en løbende dialog med dig. Ganske enkelt for at sikre at vi bevæger os derhen, hvor du gerne vil, og at vi ender med det mest optimale resultat.

  Der er mange forskellige aspekter og ting at overveje, når det kommer til specifikt kontorgulve. Hvor stort et areal og hvilken type virksomhed, er bare nogle af de spørgsmål, vi skal gennemgå og overveje. 

  Vi er din garanti for en professionel og optimal gulvløsning. Så kontakt os og hør hvilke kontorløsninger til gulv vi har til dig. 

  Kontorgulv

  Alt inden for gulvbelægning og kontorgulve

  Vores udvalg af gulvtyper er stort, og er du i tvivl om, hvilken løsning du skal gå med, står vi altid klar med gode råd og vejledning.

  Vi klæder dig gerne på til at vælge gulv til dit kontor eller dit private hjem, og vi lægger alle kortene på bordet, så du kan få en god fornemmelse for, hvad der taler for og imod de forskellige gulvløsninger. Vi har et bredt udvalg inden for kontorgulve og hjælper dig gerne!

  Kontakt os

  Bestil et nyt kontorgulv allerede i dag

  Vil du gerne høre mere om vores kontorgulve? Eller har du spørgsmål til vores priser? Så tøv endelig ikke med at kontakte os.

  Du kan få fat i os ved at ringe på telefon 40 52 83 54 eller ved at sende en e-mail til os på perssons@perssonsgulvteknik.dk. Vi ser frem til at høre fra dig og til at hjælpe dig med nye gulve.

  Vi står altid klar til at give dig en skarp kontorgulv pris. 

  Perssons gulvteknik

  Leverandører

  Hos Perssons Gulvteknik har vi, gennem mange udfordrende opgaver, opnået god erfaring inden for mange gulvtyper.

  Vi lægger stor vægt på kvalitet i vores arbejde og gør en dyd ud af altid at levere til tiden.