Lagergulv – din garanti for en professionel løsning

Skal du have lagt et nyt lagergulv? Og leder du efter en erfaren gulvmand i København, der kan hjælpe dig? Så behøver du ikke at lede længere.

Gulvfirma Gazelle 2020

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Hos Perssons Gulvteknik står vi klar med en professionel hånd, når du skal have lagt et nyt lagergulv. Vi tager gerne fat på store såvel som små opgaver, og der er ikke den udfordring inden for gulvenes verden, som vi ikke gerne tager op.

  Med mere end 20 års erfaring inden for vores felt kan du vide dig sikker på, at du ender ud med en professionel gulvløsning, når du rækker ud efter vores hjælp.

  Forskellige typer af lagergulve

  ★★★★★

  Meget tilfreds

  Vi fik lagt polyurethangulv på i vores køkken og entre, og alt i processen har bare spillet. Hurtig hjælp, rimelig pris og ekstremt godt resultat, som vi er meget glade for. Jeg kan kun anbefale folk at tage fat i Persson, hvis man går med overvejelser om nyt gulv.
  Magnus Jørgensen
  via trustpilot.dk

  ★★★★★

  Sådan!

  Hurtigt, effektivt, venligt - fik forvandlet et helkikset betongulv (lavet af et andet firma) til et virkeligt flot resultat.
  Christian Bach
  via trustpilot.dk

  ★★★★★

  Super oplevelse hele vejen igennem

  Super oplevelse hele vejen igennem. Epoxygulv udført i garage. Alt til tiden og som aftalt. Masser af sparring med holdning undervejs der gjorde vi fandt den helt rigtige løsning. Super service og top professionelt arbejde. Klar, uforbeholden anbefaling
  Rene Ravn Nielsen
  via trustpilot.dk

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 48 timer på hverdage.

   Hvad er forskellen på et epoxygulv og PU-gulv som lagergulv?

   Epoxygulve og PU-gulve er begge populære løsninger, når der skal lægges lagergulve. Der er tale om to typer af gulve, der begge er særdeles holdbare og nemme at vedligeholde.

   Fordele ved at gå med et epoxygulv

   Et epoxygulv udmærker sig ved, at det kan påføres alle former for underlag, og at du kan få det monteret i en skridsikker udgave.

   Du kan få det i alverdens farver og mønstre, og det er derfor kun din fantasi, der sætter grænser for, hvordan du gerne vil have dit nye lagergulv til at se ud, hvis du vælger et epoxygulv.

   Fordele ved at gå med et PU-gulv

   Et PU-gulv tåler en meget høj belastning, og det er også modstandsdygtigt over for stødpåvirkninger.

   Får du lavet dit nye lagergulv som et PU-gulv, får du en stødabsorberende gulvløsning, der giver dig og dine medarbejdere en god komfort, hver eneste gang I går på gulvet.

   Få din lokale gulvmand til at montere dit nye lagergulv

   • Vi sørger for, at du ender ud med et professionelt resultat.
   • Vi har mere end 20 års erfaring med at lægge gulve.
   • Hos os er en aftale lig med en aftale.
   • Vi står klar med gode råd og vejledning.

   Har du spørgsmål til vores lagergulve? Ring eller skriv til os allerede i dag

   Vi sidder klar ved telefonen og tasterne, hvis du har spørgsmål til vores gulvløsninger, eller hvis du gerne vil have en pris på det lagergulv, du ønsker dig.

   Ring til os på telefon 40 52 83 54 eller skriv til os på perssons@perssonsgulvteknik.dk. Så sørger vi for, at du får svar på alle dine spørgsmål.

   Vores leverandører