LINOLEUMSGULVE

Vi er fagfolk med mange års erfaring med gulvarbejde. Vi garanterer fuld tilfredshed! Læs mere om linoleumsgulv herunder.

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  LINOLEMSGULVE

  Linoleumsgulve er et bæredygtigt naturprodukt som er skabt af forskellige naturlige produkter som også gør at gulvet er bakteriedræbende. Linoleumsgulv benyttes oftest i tørre rum som på skoler, sygehuse, butikker, boliger osv. Med linoleums gulv kan du hos os som dit gulvfirma få flere forskellige tykkelser. 

  LINOLEUMSGULV ER DET BÆREDYGTIGE VALG

  Hvis du leder efter et bæredygtigt alternativ når du skal have lagt et nyt gulv er et linoleumsgulv det helt rigtige valg. Et linoleumsgulv er et naturprodukt der består af blandt andet træmel, kalksten, linolie og harpiks som er tilsat naturfarve. Kombinationen af materialer gør også gulvet bakteriedræbende. Derfor er det et optimalt gulv at få lagt i dit køkken.

  ★★★★★

  Meget tilfreds

  Vi fik lagt polyurethangulv på i vores køkken og entre, og alt i processen har bare spillet. Hurtig hjælp, rimelig pris og ekstremt godt resultat, som vi er meget glade for. Jeg kan kun anbefale folk at tage fat i Persson, hvis man går med overvejelser om nyt gulv.
  Magnus Jørgensen
  via trustpilot.dk

  ★★★★★

  Sådan!

  Hurtigt, effektivt, venligt - fik forvandlet et helkikset betongulv (lavet af et andet firma) til et virkeligt flot resultat.
  Christian Bach
  via trustpilot.dk

  ★★★★★

  Super oplevelse hele vejen igennem

  Super oplevelse hele vejen igennem. Epoxygulv udført i garage. Alt til tiden og som aftalt. Masser af sparring med holdning undervejs der gjorde vi fandt den helt rigtige løsning. Super service og top professionelt arbejde. Klar, uforbeholden anbefaling
  Rene Ravn Nielsen
  via trustpilot.dk

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

   MANGE ANVENDELSESMULIGHEDER for linoleumsgulv

   Et linoleumsgulv kan anvendes både af private og erhvervskunder. Det er et slidstærkt gulv der er let at vedligeholde. Så om du skal bruge det i køkkenet, i butikken eller noget helt andet, så finder vi en god løsning til dig.

   Det er muligt at lægge et linoleumsgulv ovenpå et eksisterende gulv. Det kræver blot at det eksisterende gulv er tørt og jævnt. Ønsker du gulvvarme, er det også muligt at lægge et linoleumsgulv oven på dette. Så ikke nok med at gulvet giver dig god gangkomfort, du undgår også kolde fødder.

   FIND ET DESIGN DER PASSER

   Der findes utallige farver og mønstre af linoleumsgulve. Så vi vil altid kunne finde en løsning der passer dig. Vi kan fremvise en masse flotte prøver af gulvet, så du kan få en god fornemmelse for hvordan det kommer til at se ud.

   Kontakt os på telefon 40 52 83 54 eller mail perssons@perssonsgulvteknik.dk og lad os tage en snak om hvilken løsning der er bedst for dig. Vi giver dig gode råd og et godt tilbud med på vejen.

   Hvis linoleumsgulv ikke opfylder dine krav, så udfører vi også polyurethangulv og epoxygulv. Kontakt os og vi løser dine problemer.

   Vores leverandører