Perssons gulvteknik

Linoleumsgulve

+4000 glade kunder

Vi er fagfolk med mange års erfaring med gulvarbejde. Vi garanterer fuld tilfredshed! Læs mere om linoleumsgulv herunder.

4.9/5

Derfor skal du vælge os:

Referencer

Linoleumsgulve

Linoleumsgulve

Linoleumsgulve er et bæredygtigt naturprodukt som er skabt af forskellige naturlige produkter som også gør at gulvet er bakteriedræbende.

Linoleumsgulv benyttes oftest i tørre rum som på skoler, sygehuse, butikker, boliger osv. Med linoleumsgulv kan du hos os som dit gulvfirma få flere forskellige tykkelser.  

Få et tilbud

Udfyld formularen

Vi vender tilbage indenfor 48 timer på hverdage. 

  Linoleumsgulve

  Linoleumsgulv er det bæredygtige valg

  Hvis du leder efter et bæredygtigt alternativ når du skal have lagt et nyt gulv, er et linoleumsgulv det helt rigtige valg. Et linoleumsgulv er et naturprodukt der består af blandt andet træmel, kalksten, linolie og harpiks som er tilsat naturfarve. Kombinationen af materialer gør også gulvet bakteriedræbende. Derfor er det et optimalt gulv at få lagt i dit køkken.

  Linoleumsgulve

  Mange anvendelsesmuligheder for linoleumsgulv

  Et linoleumsgulv kan anvendes både af private og erhvervskunder. Det er et slidstærkt gulv der er let at vedligeholde. Så om du skal bruge det i køkkenet, i butikken eller noget helt andet, så finder vi en god løsning til dig.

  Det er muligt at lægge et linoleumsgulv ovenpå et eksisterende gulv. Det kræver blot at det eksisterende gulv er tørt og jævnt. Ønsker du gulvvarme, er det også muligt at lægge et linoleumsgulv oven på dette. Så ikke nok med at gulvet giver dig god gangkomfort, du undgår også kolde fødder. 

  Linoleumsgulve

  Find et design der passer

  Der findes utallige farver og mønstre af linoleumsgulve. Så vi vil altid kunne finde en løsning der passer dig. Vi kan fremvise en masse flotte prøver af gulvet, så du kan få en god fornemmelse for hvordan det kommer til at se ud.

  Kontakt os på telefon 40 52 83 54 eller mail perssons@perssonsgulvteknik.dk og lad os tage en snak om hvilken løsning der er bedst for dig. Vi giver dig gode råd og et godt tilbud med på vejen.

  Hvis linoleumsgulv ikke opfylder dine krav, så udfører vi også polyurethangulv og epoxygulv hvor vi blandt andet tilbyder designgulve, New Yorker gulve og meget mere. Kontakt os og vi løser dine problemer.

  Perssons gulvteknik

  Leverandører

  Hos Perssons Gulvteknik har vi, gennem mange udfordrende opgaver, opnået god erfaring inden for mange gulvtyper.

  Vi lægger stor vægt på kvalitet i vores arbejde og gør en dyd ud af altid at levere til tiden.