Perssons Gulvteknik

New Yorker Gulv

+4000 glade kunder

Har du et ønske om et stilrent, slidstærkt og langtidsdholbart New Yorker Gulv til garagen, kontoret, kælderen eller noget helt fjerde? Så lad Perssons Gulvteknik hjælpe dig! Vi har over 22 års erfaring med gulvarbejde og vi kan give dig de New Yorker gulve du drømmer om!
4.9/5

Derfor skal du vælge et New Yorker Gulve:

Referencer

New Yorker Gulv

Hvad er et New Yorker Gulv?

New Yorker gulvet er inspireret af de rå betongulve i gamle industrilokaler i New York. Typisk er et New Yorker gulv beton, men i dag behøves det ikke nødvendigvis at være lavet af det.

Med moderne materialer som epoxy kan du opnå det samme rå og industrielle look, der kendetegner New Yorker gulvet. Det er denne kombination af det rå og det moderne, der har gjort gulvet så populært i de seneste år.

New Yorker gulve har mange fordele. Gulvene er: 

Stilrent & Moderne: New Yorker gulvet er kendetegnet ved sit minimalistiske og rå udtryk, der passer perfekt ind i den skandinaviske boligstil.

Holdbart & Slidstærkt: Ligesom epoxygulvet er New Yorker gulvet kendt for sin holdbarhed og styrke, hvilket gør det ideelt til både private hjem og erhvervslokaler.

Unikt Udtryk: Med muligheden for at vælge mellem forskellige farver og nuancer kan du skræddersy dit New Yorker gulv til netop din stil og smag.

Polyurethangulv / PU-gulv i køkken-alrum

Få et tilbud

Udfyld formularen

Vi vender tilbage indenfor 48 timer på hverdage. 

  New Yorker Gulv

  Hvad kan du bruge et New Yorker gulv til?

  New Yorker gulve kan bruges virkelig mange forskellige steder. Det er alsidigt og kan bruges i mange adskillige rum i hjemmet. Det er især populært i stuer, køkkener og badeværelser, men det kan også bruges i erhvervslokaler som kontorer, butikker og udstillingslokaler. Med sin holdbarhed og styrke er det også et oplagt valg til steder med høj trafik som gangarealer og trapper.

  Her hos Perssons Gulvteknik lægger vi høj kvalitets New Yorker gulve lavet af PU. Du kan læse mere om det her.

  New Yorker Gulv

  Vedligeholdelse af New Yorker Gulve

  Ligesom epoxygulve og designgulve, er New Yorker gulve nemt at vedligeholde. Det kræver minimal vedligeholdelse, og med regelmæssig rengøring kan du bevare gulvets skønhed og holdbarhed i mange år. Det kræver ikke andet end regelmæssig støvsugning og vask af gulvet. 

  Hvis du rengør dit gulv regelmæssigt kan dit gulv holde i mange år, uden at der vil være bemærkelsesværdige mærker og skrammer at se. 

  epoxy førbilledeEpoxy efterbillede

  New Yorker Gulv

  New Yorker Gulv Passer Til Erhvervslivet

  Når man driver en virksomhed med et lager eller produktionsafdeling, er gulvet vigtigt. Det skal være slidstærkt, og noget der kan bruges længe uden der kommer store ridser og hakker i overfladen. Samtidigt må det også gerne have et flot og professionelt udtryk.

  New Yorker gulve er derfor også meget populære hos den slags erhvervsvirksomheder, da gulvet opfylder alle de krav som der er behov for. Samtidigt med at det kræver absolut minimal vedligeholdelse. 

  Så hvis det lyder som noget for dig skal du være velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at give dig en skarp New Yorker Gulv pris! 

  New Yorker gulv

  Kan jeg selv lægge det?

  Et New Yorker gulv er et relativt simpelt gulv at lægge. Dog kræver det en hvis, ekspertise for at kunne. 

  Gulvet er nemlig kun flot uden samlinger og ridser hvis det bliver lagt ordentligt fra starten af.
  Hvis det ikke bliver behandlet og lagt korrekt, vil det tydeligt kunne ses på resultatet.

  Det vil heller ikke være lige så slidstærkt hvis ikke det anlægges af professionelle.

  Vi vil derfor altid anbefale dig at kontakte en professionel gulvmand, for at sikre du får et ordentligt og holdbart gulv uden fejl under anlægningen. 

  Kontakt os

  Vi står klar til at give dig et godt tilbud

  Så hvis du står og ønsker et nyt, flot og slidstærkt gulv, så har vi den rette løsning til dig! 

  Med vores New Yorker gulve kombinerer vi det bedste fra to verdener: det rå og industrielle fra de gamle industrilokaler i New York og det moderne og stilrene fra nutidens boligindretning. Med sin holdbarhed, skønhed og alsidighed er det et oplagt valg til både private hjem og erhvervslokaler. Så hvis du vil give dit hjem eller din virksomhed et unikt og moderne præg, er New Yorker gulvet lige noget for dig.

  Vi står klar til at give dig et uforpligtende tilbud på perssons@perssonsgulvteknik.dk eller på telefon nr. 40 52 83 54. Vi rådgiver dig også gerne om dit gamle gulv kan bruges som underlag eller om du har behov for et nyt undergulv

  Vi glæder os til at høre fra dig! 

  Perssons gulvteknik

  Leverandører

  Hos Perssons Gulvteknik har vi, gennem mange udfordrende opgaver, opnået god erfaring inden for mange gulvtyper.

  Vi lægger stor vægt på kvalitet i vores arbejde og gør en dyd ud af altid at levere til tiden.