POLYURETHANGULVE

Vi er fagfolk med mange års erfaring med gulvarbejde. Vi garanterer fuld tilfredshed!

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  POLYURETHANGULV ER OPTIMALT VED HØJ BELASTNING

  Det tåler en høj belastning og stødpåvirkning, så dit nye polyurethangulv vil kunne holde i mange år. Derudover er et polyurethangulv også stødabsorberende, hvilket betyder, at der er god komfort ved gang på gulvet.

  MANGE FORDELE MED ET POLYURETHANGULV

  Et gulv af polyurethan har mange anvendelsesmuligheder. Det kan benyttes i private hjem såvel som af erhverv. Det kan bruges til alt fra køkken og bryggers i et privat hjem til sportshaller og butikker.

  Det er optimalt til brug ved tørre områder der har brug for et slidstærkt gulv. Et polyurethangulv er et fugefrit gulv, hvilket gør rengøring let og vedligeholdelse af gulvet billigt.

  Er gulvet lagt professionelt og ordentligt, er det revnefrit og garanteret en lang levetid.

  ★★★★★

  Meget tilfreds

  Vi fik lagt polyurethangulv på i vores køkken og entre, og alt i processen har bare spillet. Hurtig hjælp, rimelig pris og ekstremt godt resultat, som vi er meget glade for. Jeg kan kun anbefale folk at tage fat i Persson, hvis man går med overvejelser om nyt gulv.
  Magnus Jørgensen
  via trustpilot.dk

  ★★★★★

  Sådan!

  Hurtigt, effektivt, venligt - fik forvandlet et helkikset betongulv (lavet af et andet firma) til et virkeligt flot resultat.
  Christian Bach
  via trustpilot.dk

  ★★★★★

  Super oplevelse hele vejen igennem

  Super oplevelse hele vejen igennem. Epoxygulv udført i garage. Alt til tiden og som aftalt. Masser af sparring med holdning undervejs der gjorde vi fandt den helt rigtige løsning. Super service og top professionelt arbejde. Klar, uforbeholden anbefaling
  Rene Ravn Nielsen
  via trustpilot.dk

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

   MANGE FARVEMULIGHEDER

   Der findes et væld af farver der kan bruges til dit nye polyurethangulv. I fællesskab finder vi den farve der passer bedst til dit rum. Leder du efter en specialfarve kan vi sagtens finde en løsning da vi kan bestille specialfarver hjem gennem vores samarbejdspartnere.

   Kontakt os på telefon 40 52 83 54 eller mail perssonsgulve@hotmail.com og lad os tage en snak om din opgave. Sammen skal vi nok finde den optimale løsning med et polyurethangulv.

   Vores leverandører