Perssons Gulvteknik

Polyurethangulve

+4000 glade kunder

Polyurethan, eller PU, gulv er et moderne, komfortabelt og stilrent valg til hjemmet og kontoret. Hos Perssons Gulvteknik er vi fagfolk med mange års erfaring med gulvarbejde. Vi rådgiver, montere og garanterer fuld tilfredshed!

4.9/5

Derfor skal du vælge et PU gulv:

Referencer

Polyurethangulve

Polyurethan gulv - Et moderne komfortgulv

Når man hører ordet “Gulvlægning” tænker man ofte først på konventionelle gulvlægningsmaterialer – som klinker, vinyl og træ. Et ofte overset alternativ er netop polyurethangulve, der modsat populær tro, ikke er et epoxybelæg.

Epoxy er en helt anden gulvlægningsmetode der alment bliver benyttet til erhvervslivet, grundet dets slidstærke kvaliteter.
Læs mere om epoxygulv her

Polyurethangulve er modsat epoxy langt bedre tilpasset til brug i det almene hjem. PU eller polyurethan, er i princippet sammensat på samme metode som epoxy, men er væsentligt blødere at gå på. Det er også stødabsorberende og nemmere at tilpasse i farver og udtryk.

pu gulv førpu gulv efter
før billede af polyurethangulvefter billede af polyurethangulv

Polyurethangulve

Fordele ved PU-gulve

PU-gulve har en lang række fordele, der gør det værd at investere i.

En klar fordel ved PU-gulve er, at det ikke behøver en helt glat overflade for at blive påført. PU-gulve kan påføres direkte på det gamle trægulv, så bekymringen om at få slebet hele gulvet ned inden påføring er elimineret.

Selve materialet er slidstærkt, stødabsorberende, vedligeholdelsesfrit og let at rengøre. En anden stor fordel er at materialet bliver påsat som en helhed, hvilket gør det er fugefrit. Kortsagt er fordelene ved et polyurethangulv.

Få et tilbud

Udfyld formularen

Vi vender tilbage indenfor 48 timer på hverdage. 

  Polyurethangulve

  Polyurethangulv er optimalt ved høj belastning

  Gulvet tåler en høj belastning og stødpåvirkning, så dit nye polyurethangulv vil kunne holde i mange år. Derfor egner det sig fantastisk til køkkener og badeværelser, da de tungere hvidevare ikke vil skade gulvet.

  Derudover er et polyurethangulv også stødabsorberende, hvilket betyder, at det føles komfortabelt når man går på gulvet. Polyurethan gulv lægges med harpiks og en accelerator, som gøre dette gulv helt fugefrit.

  Det behøver ikke et helt glat underlag hvilket sikre en nem påføring i alle hjem. Kontakt os og hør mere om vores priser til polyurethangulv. Vi udfører tilfredsstillende polyurethan gulv hos Perssons gulvteknik.

  Polyurethangulve

  Få det perfekte PU-gulv

  Hvis du har brug for et solidt, holdbart og stærkt gulv, så er et PU-gulv den bedste løsning. PU-gulve er lavet af materiale med høj slidstyrke, og med rengøringsvenlig og fugefri belægning.

  Derudover har PU-gulve fleksible tilpasningsmuligheder. Her kan du vælge mellem forskellige farver, elasticitet, lyddæmpning og slidstyrke. Det betyder at vi kan tilpasse gulvet til netop dit ønske og behov. Det betyder også at du har muligheden for at tilpasse dit rums æstetiske udtryk, præcis som du har drømt om. For at få det perfekte gulv, kræver det faguddannede folk, der har erfaring i at håndtere gulve og påføre materialerne korrekt.

  Da vi har mange års erfaring, ved vi præcis hvordan et PU-gulv skal håndteres.

  De fleste Polyurethan/ PU-gulve starter fra omkring 700kr pr. m2.

  Det er ikke muligt at give en fast pris på forhånd, da der findes mange forskellige løsninger, på hvordan det kan lægges. Prisen afhænger af hvor mange m² det skal lægges, design ønsker, underlag samt hvilket system der bliver valgt.

  Derfor kan vi tilbyde, at en af vores gulvmontører kommer ud til dig, så han kan vurdere, hvordan opgaven kommer til at se ud. Derefter vil du få sendt et uforpligtende tilbud.

  Alt er efter dine behov, men vi kommer selvfølgelig med råd til dig, så du får den rigtige løsning til dit PU-gulv.

  Er du i tvivl om, hvorvidt PU-gulv er den rigtig løsning for jer som privat, eller erhverv, så tag endelig fat i os og høre mere om dine muligheder.

  Et polyurethangulv egner sig perfekt til:

  Et gulv af polyurethan har mange anvendelsesmuligheder. Det kan benyttes i private hjem såvel som af erhverv. Det kan bruges til alt fra køkken og bryggers i et privat hjem til sportshaller og butikker.

  Det er optimalt til brug ved tørre områder der har brug for et slidstærkt gulv. Et polyurethangulv er et fugefrit gulv, hvilket gør rengøring let og vedligeholdelse af gulvet billigt.

  Er gulvet lagt professionelt og ordentligt, er det revnefrit og garanteret en lang levetid. Derfor har det så mange relevante anvendelsesmuligheder.

  Polyurethangulve

  Moderne PU-New Yorker Gulve

  Polyurethan New Yorker gulve er inden for de sidste par år, blevet en hot trend blandt ejendomsejere verden over. De stilrene, rå og kølige udseende gulve, får deres navn fra de populære og eftertragtede “studio apartments”, der er at finde i byen der aldrig sover.

  Normalt er det i store pakhuse, gamle renoverede virksomheds bygninger eller helt nye og bare skyskrabere, hvor det bare grå betongulv danner rammerne for et udtryk, som har taget mode, design og influenser markedet med storm.

  Her i Danmark har vi også over de sidste par år, set en stigende interesse i at få det samme grå, rå look. Specielt i de nye boligområder i København, ser man en større overgang fra konventionelle trægulve og sildeben, til gulvbelægninger i specielle kølige designs.

  De stilrene New Yorker-gulve blev i første omgang introduceret til privatlivet i Danmark, i form af et poleret beton gulv. Selve undergulvet blev slebet helt vatter, hvorefter et gennemsigtigt lag epoxy blev påført. 

  I princippet gav det et utroligt flot, glat og køligt look til køkkener, bade og kontorer. Men der opstår udfordringer, når man kun benytter poleret betongulve. 

  Termodynamisk forsvinder varmen fra lokalet og kulde siver ind.
  Løsningen på dette er ofte at få monteret gulvvarme før gulvet lægges, men det kan hurtigt løbe op i hundrede tusinde af kroner, og flere måneders ventetid på at kunne bruge lokalet.

  Derudover kan vi alle nok blive enige om at beton ikke er videre komfortabelt at gå på, og helt teknisk er komforten yderst dårlig i beton.
  Derfor tilbyder vi hos Perssons Gulvteknik newyorker gulve som stødabsorberende og komfortabelt polyrethangulve. 

  Vores polyurethan gulve er produceret af de absolut bedste, mest slidstærke materialer og kan tilpasses i netop det design, du ønsker.

  Står du derfor med en drøm og et ønske om at få inkorporeret det stilrene look i dit hjem eller bolig, så kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på dit nye New Yorker gulv.

  Polyurethangulve

  Design gulve

  En anden populær gulvtype der har udsprunget fra Newyorker gulvet er Designer gulve. Designer gulv er ligesom Newyorker gulvet, et specielt stilrent gulv produceret i epoxy eller polyuretan.

  Designgulve er unikke produkter der udmærker sig i slidstyrke, trykstyrke, vedligeholdelses venlighed og ved æstetiske tilpasning. Hos Perssons Gulvteknik designer og montere vi design gulve i polyurethan.

  De rå og naturlige materialer der indgår i produktionen af polyurethan, søger for at gulvet altid vil få et individuelt udtryk i struktur og farve. Design og udtrykket kan gennem udførelsesprocessen designes til at understøtte den arkitektoniske helhed i samspil med interiøret. Det kan eksempelvis være at man har fået akustik paneler i soveværelset i natur eg.

  Vi kan med vores produktion, blande, mixe og matche netop de farver, der går bedst i sammenspil med gulvets omgivelser.

  Om der er et ønske om streng kold elegance, lethed, varme, hyggelig intimitet eller rå maskulinitet. Kan vi med vores farver og processer i produktionen, udføre forskellige former for overfladebehandlinger og skabe det eksakte udtryk du ønsker til dit individuelle projekt.

  Vi har ligeledes vores showroom i Karlslunde, hvor vi viser mulighederne og rådgiver til den bedste løsning.

  Der medfølger en række fordele ved at vælge et af vores smukke & funktionelle designgulve. Da gulvene produceres i polyurethan, medfølger alle førnævnte fordele så som slidstyrke, universal overfladepåførelse og fugefri montering. PU-gulve kan monteres på alle eksisterende gulvtyper, så længe de er i vatter.
  Skulle du være i tvivl om dit gulv er kvalificeret til at få påført PU, så kan du læse mere om undergulve her.

  Alt i alt får et gulv, der holder langt længere end ved konventionelle gulve som trægulve eller tæpper. Skulle du stadig være i tvivl om fordelene ved designer gulve i PU-materiale, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er specialister i alt omkring gulve og står altid klar til at rådgive dig til dit gulvprojekt.

  • Simpelt at vedligeholde & Rengøre
  • Nem og hurtig på førelse
  • Fugefri Montering
  • Stor slitagemodstand – Maksimal slidstyrke
  • Naturligt råt look

  Polyurethangulve

  Polyurethangulve til erhverv og privat

  Vi udfører polyurethan gulv til både privat- og erhvervskunder. Vi har flere års erfaring og ved lige præcis hvad der skal til for at give dig det optimale gulv.

  For at vi kan skabe det perfekte gulv til dig, vil vi i løbet af processen være i dialog med dig. Hermed er vi sikre på at opfylde dine behov og ønsker og give dig et tilfredsstillende polyurethan gulv.

  Vi vil gøre en dyd for tilfredse kunder. Vores første prioritet er vores kunder og derfor vil vi altid lytte til dine ønsker og behov, for at give dig en tilfredsstillende service og et godt resultat. Med et godt resultat følger god kvalitet. Vi udfører gulvbelægning af høj kvalitet, så vi kan tilfredsstille dig og give dit hjem et holdbart gulv.

  Vores samarbejde med erhvervskunder er vigtig for os, da vi ønsker at være jeres gulvtekniker til ethvert gulvprojekt. Vi står klar til et godt samarbejde og en proces der vil sætte fart i et fast samarbejde, som jeres primære gulvtekniker. Vi giver jer en yderst god service og et tilfredsstillende gulv til jeres erhvervslokaler. Hos Perssons Gulvteknik er ingen opgaver for store eller for små.

  Kontakt os i dag og hør mere om dine muligheder. Prisen på polyurethan gulv afhænger af størrelsen og modellen. Tøv derfor ej med at kontakte os. Vi giver dig et uforpligtende tilbud til dig som privat- eller erhvervskunde.

  Perssons Gulvteknik

  FAQ - PU / Polyurethan Gulve

  Prisen for et polyurethan/PU-gulv starter typisk fra 700kr pr. m2.

  Prisen på et polyurethan gulv afhænger dog af forskellige faktorer såsom: Underlaget for belægningen, gulvets tykkelse, farvevalg & størrelse på gulvet. Det giver derfor altid mening at kontakte en fagmand for en konkret tilbud på dit drømmegulv.

  Du bør ikke selv forsøge at lægge et Polyurethan gulv. Polyurethan er giftigt i sin flydende form og du skal derfor være certificeret til brug af materialet. Kontakt derfor altid en fagmand, hvis du drømmer om et PU-gulv.

  Et PU/Polyurethan Gulv er i kategori med fugefrie gummigulve. PU-belægningen er 100% UV resistent, slidstærkt, fleksibelt, uden samlinger samt blødt at gå og stå på. Derudover er gulvet stødabsorberende, som skaber komfort ved brug. En PU-belægning fungerer også som lydabsorberende og betegnes derfor også som et akustikgulv i mange sammenhæng.

  Mange forveksler ofte Epoxygulv & Polyurethan gulv. De primære forskelle er: 

  Polyurethan: 

  • Belægningen er blødere og mere absorberende.
  • 100% UV resistent
  • Fleksibel belægning, som egner sig til private hjem og lignende, hvor der er fokus på komfort & akustik.
  • Kan påføres på de fleste underlag.

  Epoxy: 

  • Belægningen bliver meget hård og slidstærk.
  • Ikke 100% UV resistent
  • Hårdere belægning, som egner sig godt til bl.a. garager, værksteder & kældre. 
  • Skal påføres på hårde overflader som evt. beton.

  Se vores Polyurethan Gulve her

  Kontakt os

  PU-gulve i mange farver

  Der findes et væld af farver der kan bruges til dit nye polyurethangulv. I fællesskab finder vi den farve der passer bedst til dit rum. Leder du efter en specialfarve kan vi sagtens finde en løsning, da vi kan bestille specialfarver hjem gennem vores samarbejdspartnere.

  Kontakt os på telefon 40 52 83 54 eller mail : perssons@perssonsgulvteknik.dk og lad os tage en snak om din opgave. Sammen skal vi nok finde den optimale løsning med et polyurethan gulv.

  Perssons gulvteknik

  Leverandører

  Hos Perssons Gulvteknik har vi, gennem mange udfordrende opgaver, opnået god erfaring inden for mange gulvtyper.

  Vi lægger stor vægt på kvalitet i vores arbejde og gør en dyd ud af altid at levere til tiden.