POLYURETHANGULVE

Vi er fagfolk med mange års erfaring med gulvarbejde.
Vi garanterer fuld tilfredshed!

Gulvfirma Gazelle 2020

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  POLYURETHANGULV ER OPTIMALT VED HØJ BELASTNING

  Det tåler en høj belastning og stødpåvirkning, så dit nye polyurethangulv vil kunne holde i mange år. Derudover er et polyurethangulv også stødabsorberende, hvilket betyder, at der er god komfort ved gang på gulvet. Polyurethan gulv lægges med harpiks og en accelerator, som gøre dette gulv helt fugefrit og nem påføring.
  Kontakt os og hør mere om vores priser til plyurethan gulv. Vi udfører tilfredsstillende polyurethan gulv hos Perssons gulvteknik.

  MANGE FORDELE MED ET POLYURETHANGULV

  Et gulv af polyurethan har mange anvendelsesmuligheder. Det kan benyttes i private hjem såvel som af erhverv. Det kan bruges til alt fra køkken og bryggers i et privat hjem til sportshaller og butikker.

  Det er optimalt til brug ved tørre områder der har brug for et slidstærkt gulv. Et polyurethangulv er et fugefrit gulv, hvilket gør rengøring let og vedligeholdelse af gulvet billigt.

  Er gulvet lagt professionelt og ordentligt, er det revnefrit og garanteret en lang levetid. Derfor har det så mange relevante anvendelsesmuligheder. 

  ★★★★★

  Meget tilfreds

  Vi fik lagt polyurethangulv på i vores køkken og entre, og alt i processen har bare spillet. Hurtig hjælp, rimelig pris og ekstremt godt resultat, som vi er meget glade for. Jeg kan kun anbefale folk at tage fat i Persson, hvis man går med overvejelser om nyt gulv.
  Magnus Jørgensen
  via trustpilot.dk

  ★★★★★

  Sådan!

  Hurtigt, effektivt, venligt - fik forvandlet et helkikset betongulv (lavet af et andet firma) til et virkeligt flot resultat.
  Christian Bach
  via trustpilot.dk

  ★★★★★

  Super oplevelse hele vejen igennem

  Super oplevelse hele vejen igennem. Epoxygulv udført i garage. Alt til tiden og som aftalt. Masser af sparring med holdning undervejs der gjorde vi fandt den helt rigtige løsning. Super service og top professionelt arbejde. Klar, uforbeholden anbefaling
  Rene Ravn Nielsen
  via trustpilot.dk

  Få det perfekte gulv med PU gulve

  Hvis du har brug for et solidt og stærkt gulv, så er et PU-gulv den bedste løsning. PU-gulve er lavet af materiale med høj slidstyrke, og med rengøringsvenlig og fugefri belægning.

  Derudover har PU gulve fleksible tilpasningsmuligheder. Her kan du vælge mellem forskellige farver, elasticitet, lyddæmpning og slidstyrke.
  For at få det perfekte gulv, kræver det faguddannede folk, der har erfaring i at håndtere gulve og påføre materialerne korrekt.

  Da vi har mange års erfaring, ved vi præcis hvordan et PU gulv skal håndteres.

  Hvad koster et PU gulv?

  Det er ikke muligt at give en fast pris, da der findes mange forskellige løsninger, på hvordan det kan lægges. Prisen afhænger af hvor mange m² det skal lægges, og hvilket system der bliver valgt.

  Derfor kan vi tilbyde, at en af vores gulvmontører kommer ud til dig, så han kan vurdere, hvordan opgaven kommer til at se ud. Derefter vil du få sendt et uforpligtende tilbud.

  Alt er efter dine behov, men vi kommer selvfølgelig med råd til dig, så du får den rigtige løsning til dit PU-gulv.

  Er du i tvivl om, hvorvidt PU-gulv er den rigtig løsning for jer som privat, eller erhverv, så tag endelig fat i os og høre mere om dine muligheder.

  Et polyurethangulv egner sig perfekt til: 

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

   Polyurethangulve til erhverv og privat

   Vi udfører polyurethan gulv til både privat- og erhvervskunder. Vi har flere års erfaring og ved lige præcis hvad der skal til for at give dig det optimale gulv. 

   For at vi kan skabe det perfekte gulv til dig, vil vi i løbet af processen være i dialog med dig. Hermed er vi sikre på at opfylde dine behov og ønsker og give dig et tilfredsstillende polyurethan gulv. 

   Vi vil gøre en dyd for tilfredse kunder. Vores første prioritet er vores kunder og derfor vil vi altid lytte til dine ønsker og behov, for at give dig en tilfredsstillende service og et godt resultat. Med et godt resultat følger god kvalitet. Vi udfører gulvbelægning af høj kvalitet, så vi kan tilfredsstille dig og give dit hjem et holdbart gulv. 

   Vores samarbejde med erhvervskunder er vigtig for os, da vi ønsker at være jeres gulvtekniker til ethvert gulvprojekt. Vi står klar til et godt samarbejde og en proces der vil sætte fart i et fast samarbejde, som jeres primære gulvtekniker. Vi giver jer en yderst god service og et tilfredsstillende gulv til jeres erhvervslokaler. Hos Perssons Gulvteknik er ingen opgaver for store eller for små. 

   Kontakt os i dag og hør mere om dine muligheder. Prisen på polyurethan gulv afhænger af størrelsen og modellen. Tøv derfor ej med at kontakte os. Vi giver dig et uforpligtende tilbud til dig som privat- eller erhvervskunde.  

   MANGE FARVEMULIGHEDER

   Der findes et væld af farver der kan bruges til dit nye polyurethangulv. I fællesskab finder vi den farve der passer bedst til dit rum. Leder du efter en specialfarve kan vi sagtens finde en løsning, da vi kan bestille specialfarver hjem gennem vores samarbejdspartnere.

   Kontakt os på telefon 40 52 83 54 eller mail perssonsgulve@hotmail.com og lad os tage en snak om din opgave. Sammen skal vi nok finde den optimale løsning med et polyurethan gulv.

   Vores leverandører