SHOWROOM

Besøg vores showroom i Valby. Se, hør og mærk nærmere omkring alle vores designs og gulvtyper.

Gulvfirma Gazelle 2020
peopleloveus-badge-2Created with Sketch.

Kontakt os her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  SHOWROOM FOR GULVE I VALBY

  Perssons Gulvteknik byder dig velkommen i vores showroom i Valby.

  Det er her vi byder jer ind til vores forskellige showrooms, hvor vi kan vise jer et udsnit af de utallige muligheder for et nyt flot gulv. Sammen finder vi det materiale og farve som passer til dine behov. Vi har i vores showroom de fleste gulvtyper herunder Epoxygulve, Polyurethan gulve, Trægulve, LVT vinylgulve mm. 

  Er du interesseret i at lære mere om vores gulvtyper? Og kunne du tænke dig at mærke materialerne samtidig med at se nogle unikke designs? Så ring til os på 40 52 83 54 for at booke en tid i vores flotte showroom.

  PU-GULV SHOWROOM

  Som en del af vores flotte showroom i Valby, har vi en hel sektion der kun omhandler de flotte og moderne Polyrethangulve, som vi benytter til vores specialdesignede designergulve. Denne stødabsorberende og holdbare gulvtype egner sig perfekt til køkkener, kontoret, bryggers, butiksgulve mm.
  Er du interesseret i at lære mere om PU gulve inden du besøger os kan du læse mere om det her.

  EPOXYGULV SHOWROOM

  Vi har også en sektion af vores showroom til epoxygulve. Dette slidstærke og holdbare gulv, har stor praktisk værdi til erhvervs og virksomhedsdrivende, der søger en gulvoverflade der kan tåle hård belastning og er let at rengøre. Vores Epoxygulve pryder mange værksteder, garager, bryggers og erhvervslokaler i hele landet, og med de mange farve og design muligheder er anvendelsen af gulvene endeløse. 

  Er du interesseret i at lære mere om epoxy gulve inden du besøger os kan du læse mere om det her.

  SE LIDT FRA VORES ARBEJDE SAMT SHOWROOM HER

  ★★★★★

  Meget tilfreds

  Vi fik lagt polyurethangulv på i vores køkken og entre, og alt i processen har bare spillet. Hurtig hjælp, rimelig pris og ekstremt godt resultat, som vi er meget glade for. Jeg kan kun anbefale folk at tage fat i Persson, hvis man går med overvejelser om nyt gulv.
  Magnus Jørgensen
  via trustpilot.dk

  ★★★★★

  Sådan!

  Hurtigt, effektivt, venligt - fik forvandlet et helkikset betongulv (lavet af et andet firma) til et virkeligt flot resultat.
  Christian Bach
  via trustpilot.dk

  ★★★★★

  Super oplevelse hele vejen igennem

  Super oplevelse hele vejen igennem. Epoxygulv udført i garage. Alt til tiden og som aftalt. Masser af sparring med holdning undervejs der gjorde vi fandt den helt rigtige løsning. Super service og top professionelt arbejde. Klar, uforbeholden anbefaling
  Rene Ravn Nielsen
  via trustpilot.dk

  Vores leverandører