Perssons Gulvteknik

Silikat gulv

+4000 glade kunder

Ønsker du et slidstærkt, allergivenligt og miljøvenligt gulv til en fornuftig pris? Det beskriver faktisk meget godt vores Silikat gulv.

Hos Perssons Gulvteknik har vi mange års erfaring og kan give dig lige præcis det Silikat gulv du drømmer om. Kontakt os i dag og hør hvordan vi kan hjælpe dig!

4.9/5

Derfor skal du vælge et silikat gulv hos Perssons Gulvteknik:

Referencer

Silikat gulv

Hvorfor skal du vælge et silikat gulv?

Der findes mange forskellige gode gulvtyper, men silikat gulve har adskillige ting, der taler for at vælge lige præcis den gulvtype.

Udover at være et flot og slidstærkt gulv, er det nemt at vedligeholde.
Det skal blot rengøres med simple midler og holder så i mange år fremover. 

Derudover skal du vælge silikatgulve fordi det er:

Praktisk & nemt

Ved at vælge et silikat gulv får du et miljøvenligt gulv.
Du reducerer CO2 udslippet med op til 90% ved at vælge vores gulv. Vi har ovenikøbet DGNB 4 på 15 ud af 17 af vores produkter for at være så miljøansvarlige som muligt.

Silikatgulvet findes tilmed med allergivenlig anmærkninger, som selvfølgelig er både til fordel for kollegaer og familien.
Vi har kun silikatgulve uden faremærkerne VOC og APEO. 

Som nævnt er gulvet også slidstærkt, det egner sig derfor godt til industribrug. Det er både kemi, bakterie, salt, UV og varme resistent op til 700 grader.

Det bedste af det hele? Silikatgulve kan udføres med op mod 75% mindre materialebrug, hvilket også typisk afspejler sig i en lavere pris end andre lignende typer. 

Få et tilbud

Udfyld formularen

Vi vender tilbage indenfor 48 timer på hverdage. 

  Silikat gulv

  Hvad er et Silikat gulv?

  Et silikatgulv er en gulvtype, som er kendt for sin holdbarhed og dets flotte udseende. Det er lavet af en kombination af silikatmineraler, som typisk indeholder siliciumdioxid (SiO2). 

  Det er ofte blandet med andre materialer for at forbedre gulvets egenskaber og gøre det så godt som muligt. 

  Derfra kommer navnet silikat gulv. Silikat gulv er en meget populær gulvtype i Danmark og noget der bliver mere og mere normalt at have. 

  Det anvendes ofte i industriområder, hvor der er behov for holdbart og slidstærkt gulv, der bevarer et flot udseende. Det kan dog også sagtens bruges i private hjem, hvor du ønsker et anderledes eller råt udtryk.  

  Epoxy efterbillede

  Silikat gulv

  Design dit eget silikat gulv

  Et silikat gulv kan designet alt efter hvordan du ønsker det. Der kan blandes op til 2% pigmentering i gulvmaterialerne, så du derfor kan få tilpasset dit gulv til det udseende du ønsker.

  Du kan derfor med silikat gulve skabe et perfekt rent samt rustikt slidstærkt gulv der har præcis det udtryk du ønsker.

  Vil du vide mere om dine muligheder for at designe dit eget gulv kan du gå ind på vores side og benytte vores visualisering af gulv.

  Perssons gulvteknik

  Leverandører

  Hos Perssons Gulvteknik har vi, gennem mange udfordrende opgaver, opnået god erfaring inden for mange gulvtyper.

  Vi lægger stor vægt på kvalitet i vores arbejde og gør en dyd ud af altid at levere til tiden.

  Kontakt os

  Få et tilbud af vores specialister

  Så hvis et miljøvenligt, slidstærkt og personligt gulv der kræver minimal vedligeholdelse og som er resistent helt op til 700 grader lyder som noget for dig. Ja så glæder vi os til at høre fra dig!

  Vi står klar til at give dig et uforpligtende tilbud på perssons@perssonsgulvteknik.dk eller på telefonnummer 40 52 83 54.

  Vi står klar til at rådgive og giver også gerne en skarp silikat gulv pris!

  Husk vi også kan hjælpe med mange andre gulvtyper. Her i blandt Polyurethan-, Epoxy-, Vinyl, Design– og New Yorker gulve