SKIFERGULVE

Vi er fagfolk med mange års erfaring med gulvarbejde. Vi garanterer fuld tilfredshed!

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  SKIFERGULVE

  Naturskifer er et godt alternativ til et koldt stengulv. Skiferen findes i flere forskellige flotte sten designs og er blot millimeter tykt. Derfor undgår du at få forhøjet gulvet når der skal lægges nyt.

  Som det eneste gulvfirma i Danmark kan vi lægge et flot skifergulv med epoxy ovenpå. Ved at tilføje epoxy sørger man for at gulvet bliver endnu mere slidstærkt og kan holde i mange år.

  MANGE FORSKELLIGE STEN

  Vi har et samarbejde med Stone Art D’sign der har et kvalitetsstempel som forhandler af Slate-Lite granitskifer. De kan levere mere end 25 forskellige varianter af flot skifer. Så vi vil altid kunne finde noget der passer til dine ønsker.

  Med et skifergulv fra os får du et flot rustikt gulv med en lang levetid og et spændende udtryk. Det kan bruges både af privat- og erhvervskunder da det egner sig både til vådrum og rum med høj belastning.

  Kontakt os gerne på telefon 40 52 83 54 eller mail perssons@perssonsgulvteknik.dk og lad os tage en snak om hvordan et skifergulv passer ind i din opgave.

  ★★★★★

  Meget tilfreds

  Vi fik lagt polyurethangulv på i vores køkken og entre, og alt i processen har bare spillet. Hurtig hjælp, rimelig pris og ekstremt godt resultat, som vi er meget glade for. Jeg kan kun anbefale folk at tage fat i Persson, hvis man går med overvejelser om nyt gulv.
  Magnus Jørgensen
  via trustpilot.dk

  ★★★★★

  Sådan!

  Hurtigt, effektivt, venligt - fik forvandlet et helkikset betongulv (lavet af et andet firma) til et virkeligt flot resultat.
  Christian Bach
  via trustpilot.dk

  ★★★★★

  Super oplevelse hele vejen igennem

  Super oplevelse hele vejen igennem. Epoxygulv udført i garage. Alt til tiden og som aftalt. Masser af sparring med holdning undervejs der gjorde vi fandt den helt rigtige løsning. Super service og top professionelt arbejde. Klar, uforbeholden anbefaling
  Rene Ravn Nielsen
  via trustpilot.dk

  Vores leverandører