SPARTLING AF GULVE

Med vores mange års erfaring, har det resulteret i at vi er blevet Weber certificeret. Dvs. at vi er godkendt til diverse spartel opgaver store som små. Vi har muligheden for at lave større opretninger med pumpebil. Vi har et stort produktkendskab indenfor flydemørtel/gulvopbygning og garanterer fuld tilfredshed hver gang.

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  SPARTLING MED EN MASSE MULIGHEDER

  Vi kan hjælpe dig med både lyd/akustikgulve og fuldspartling af dine gulve. Vi laver blandt andet opretning af det oprindelige gulv, så vi “nulstiller” det og derfra kan laves til det gulv, som du ønsker.  Vi sørger for at udlægningen er fin og jævn, sådan sikrer vi at du ikke ender med et skævt gulv. Da vi overholder alle arbejdstrin og procedurer – Primer m.m. sikrer vi at vedhæftningen er 100% – Hver gang & holder i mange år.

  FOR BÅDE ERHVERV OG PRIVATE

  Vi hjælper både privat- og erhvervskunder med spartling af gulve.  Så om du skal have spartlet gulvet i din stue, lager eller kontor kan vi være behjælpelige.

   

  ★★★★★

  Meget tilfreds

  Vi fik lagt polyurethangulv på i vores køkken og entre, og alt i processen har bare spillet. Hurtig hjælp, rimelig pris og ekstremt godt resultat, som vi er meget glade for. Jeg kan kun anbefale folk at tage fat i Persson, hvis man går med overvejelser om nyt gulv.
  Magnus Jørgensen
  via trustpilot.dk

  ★★★★★

  Sådan!

  Hurtigt, effektivt, venligt - fik forvandlet et helkikset betongulv (lavet af et andet firma) til et virkeligt flot resultat.
  Christian Bach
  via trustpilot.dk

  ★★★★★

  Super oplevelse hele vejen igennem

  Super oplevelse hele vejen igennem. Epoxygulv udført i garage. Alt til tiden og som aftalt. Masser af sparring med holdning undervejs der gjorde vi fandt den helt rigtige løsning. Super service og top professionelt arbejde. Klar, uforbeholden anbefaling
  Rene Ravn Nielsen
  via trustpilot.dk

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

   FÅ ET GODT TILBUD PÅ OPGAVEN

   Kontakt os på mail perssonsgulve@hotmail.com eller telefon 40 52 83 54 og lad os tage en snak om hvordan et ny-spartlet gulv passer til dine behov.

   Vi giver dig gerne gode råd og et godt tilbud med på vejen. Afhængigt af krav til gulvet rådgiver vi med henblik på at vælge den helt rette gulvbelægning. Du er sikker på at finde et gulv, der passer dine ønsker og behov!

   Vores leverandører