SPARTLING AF GULVE

Med vores mange års erfaring, har det resulteret i at vi er blevet Weber certificeret. Dvs. at vi er godkendt til diverse spartel opgaver store som små. Vi har muligheden for at lave større opretninger med pumpebil. Vi har et stort produktkendskab indenfor flydemørtel/gulvopbygning og garanterer fuld tilfredshed hver gang.

Gulvfirma Gazelle 2020

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  SPARTLING MED EN MASSE MULIGHEDER

  Vi kan hjælpe dig med både lyd/akustikgulve og fuldspartling af dine gulve. Vi laver blandt andet opretning af det oprindelige gulv, så vi “nulstiller” det og derfra kan laves til det gulv, som du ønsker.  Vi sørger for at udlægningen er fin og jævn, sådan sikrer vi at du ikke ender med et skævt gulv. Da vi overholder alle arbejdstrin og procedurer – Primer m.m. sikrer vi at vedhæftningen er 100% – Hver gang & holder i mange år.

  Vi spartler mange forskellige typer af gulve, vi spartler eksempelvis: 

  SPARTLING AF GULVE TIL PRIVATE OG ERHVERV

  Vi hjælper både privat- og erhvervskunder med spartling af gulve.  Om du skal have spartlet gulvet i din stue, lager eller kontor kan vi være behjælpelige. 

  Vi står klar til at hjælpe dig med spartling af gulve og har stor erfaring med dette. Vi hjælper vores erhvervskunder, med spartling af kældre, lagre eller andre erhvervslokaler, som har brug for en kærlig hånd. 

  Vi hjælper også privatkunder med spartling af badeværelse, fliser, trægulv, betongulv eller noget helt tredje. Vi sørger for et solidt håndværk og kvalitet i top samt et gulv helt uden skæve overflader. 

  Udfyld vores kontaktformular og få et uforpligtende tilbud på spartling i dit hjem. Der er ingen opgaver der er for store eller for små. Vi står altid klar til at hjælpe dig med dit gulvbelægning. 

   

  ★★★★★

  Meget tilfreds

  Vi fik lagt polyurethangulv på i vores køkken og entre, og alt i processen har bare spillet. Hurtig hjælp, rimelig pris og ekstremt godt resultat, som vi er meget glade for. Jeg kan kun anbefale folk at tage fat i Persson, hvis man går med overvejelser om nyt gulv.
  Magnus Jørgensen
  via trustpilot.dk

  ★★★★★

  Sådan!

  Hurtigt, effektivt, venligt - fik forvandlet et helkikset betongulv (lavet af et andet firma) til et virkeligt flot resultat.
  Christian Bach
  via trustpilot.dk

  ★★★★★

  Super oplevelse hele vejen igennem

  Super oplevelse hele vejen igennem. Epoxygulv udført i garage. Alt til tiden og som aftalt. Masser af sparring med holdning undervejs der gjorde vi fandt den helt rigtige løsning. Super service og top professionelt arbejde. Klar, uforbeholden anbefaling
  Rene Ravn Nielsen
  via trustpilot.dk

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

   FÅ ET GODT TILBUD PÅ OPGAVEN

   Du kan kontakte os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på spartling af gulve. Som din gulvteknikker, ser vi frem til et godt samarbejde, med jer og vores håndværkere. Vi yder håndværk af høj kvalitet og ønsker kun din tilfredshed. 

   Kontakt os på mail perssonsgulve@hotmail.com eller telefon 40 52 83 54 og lad os tage en snak om hvordan et ny-spartlet gulv passer til dine behov.

   Vi giver dig gerne gode råd og et godt tilbud med på vejen. Afhængigt af krav til gulvet rådgiver vi med henblik på at vælge den helt rette gulvbelægning. Du er sikker på at finde et gulv, der passer dine ønsker og behov!

   Vores leverandører