når kvalitet er vigtigt for dig

Undergulv til Epoxy og Polyurethan gulve

+4000 glade kunder

Når man skal have lagt et nyt gulv af høj kvalitet, kræver det sit fundament. Undergulvet er det fundament der skal sikre at eksempelvis epoxybelægningen bliver fordelt korrekt. Hos Perssons Gulvteknik lægger vi præcise og holdbare undergulve. 

4.9/5

Derfor skal du vælge os:

Referencer

Undergulv

Dit designergulvs fundament

Hos Perssons Gulvteknik lever vi af at planlægge og bygge perfekt holdbare gulve. Blandt vores mest populære gulve er vores designer gulve i henholdsvis PU & Epoxy.

Disse gulve har på hver deres måde, flere styrker til henholdsvis hjemmet eller virksomheder. Når man monterer et epoxy eller polyurethan gulv, er det essentielt at det fundament de bliver lagt på, for det første er bærende og for det andet, er helt lige. Disse typer gulve hører nemlig ind under kategorien. 

Som udgangspunkt består et undergulv af gulvplader i træfiber eller beton, men der findes også andre typer underlag, der kan være fordelagtige at benytte alt efter hvor gulvet skal monteres.  

Få et tilbud

Udfyld formularen

Vi vender tilbage indenfor 48 timer på hverdage. 

  Undergulv

  Undergulvet er afgørende for resultatet

  Vi hos Perssons Gulvteknik er eksperter i at udføre tekniske gulvløsninger. Derfor skal du ikke bekymre dig om, hvorvidt du behøver et helt nyt undergulv, når vi monterer nye gulve.
  I princippet er kravene til et undergulv få og simple. Derfor kan vi altid restaurere dit undergulv, så det kan bedst kan bære dit nye gulv.

  Skal du eksempelvis have lagt et polyurethan gulv i køkkenet, og har allerede et gammelt trægulv, så sørger vi for at gulvet er helt plan, slebet og tæt, således af polyurethan-massen kan påføres helt korrekt.

  Har du spørgsmål til hvordan vi bedst kan hjælpe dig med dit undergulv og nye gulv, så tøv ikke med at kontakte os her

  Undergulv

  Gulvteknikere med mange års erfaring

  Vi hos Perssons Gulvteknik er eksperter i at udføre tekniske gulvløsninger. Vi er beliggende i København, men vi kører også ud til nærliggende byer. Vi tilbyder vores gulvservice til private boligejere såvel som erhvervsdrivende kunder.

  Vi har over 20 års erfaring med gulvarbejde og vi har hjulpet en lang række kunder med at leverer optimale gulvløsninger. Vores team består af professionelle fagfolk, der har mange års erfaring med gulvarbejde og står altid til rådighed for at hjælpe dig med at finde det rette gulv til netop dine ønsker og behov.

  Kunne du tænke dig at få lagt et nyt gulv og samtidig sikre at dit undergulv opfylder kravene. Så står vi hos Perssons Gulvteknik altid til rådighed. Du er meget velkommen til at kontakte os på vores telefon 32 70 42 61 eller over vores mail perssonsgulve@hotmail.com. Vi svarer din henvendelse hurtigst muligt og giver altid et uforpligtende tilbud på dit nye undergulv 

  Kontakt os

  Skal vi bygge dit undergulv til en god pris?

  Er du interesseret i et epoxy eller PU-gulv? Så er du velkommen til at kontakte os på vores mail perssonsgulve@hotmail.com eller telefon 40 52 83 54

  Vi tager derefter en indledende dialog for at afdække dine behov. Vi giver gerne gode råd undervejs, så vi med sikkerhed kan finde det gulv, som passer til netop dine ønsker og behov.

  Perssons gulvteknik

  Leverandører

  Hos Perssons Gulvteknik har vi, gennem mange udfordrende opgaver, opnået god erfaring inden for mange gulvtyper.

  Vi lægger stor vægt på kvalitet i vores arbejde og gør en dyd ud af altid at levere til tiden.