Undergulv til Epoxy og Polyurethan gulve

Når man skal have lagt et nyt gulv af høj kvalitet, kræver det sit fundament. Undergulvet er det fundament der skal sikre at eksempelvis epoxy belægningen bliver fordelt korrekt. Hos Perssons Gulvteknik lægger vi præcise og holdbare undergulve. 

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Dit designergulvs fundament

  Hos Perssons Gulvteknik lever vi af at planlægge og bygge perfekt holdbare gulve. Blandt vores mest populære gulve er vores designer gulve i henholdsvis PU & Epoxy.

  Disse gulve har på hver deres måde, flere styrker til henholdsvis hjemmet eller virksomheder. Når man monterer et epoxy eller polyurethan gulv, er det essentielt at det fundament de bliver lagt på, for det første er bærende og for det andet, er helt lige. Disse typer gulve hører nemlig ind under kategorien 

   
  Som udgangspunkt består et undergulv af gulvplader i træfiber eller beton, men der findes også andre typer underlag, der kan være fordelagtige at benytte alt efter hvor gulvet skal monteres. 

  Undergulvet er afgørende for resultatet

  Vi hos Perssons Gulvteknik er eksperter i at udføre tekniske gulvløsninger.
  Derfor skal du ikke bekymre dig om, hvorvidt du behøver et helt nyt undergulv, når vi monterer nye gulve.
  I princippet er kravene til et undergulv få og simple. Derfor kan vi altid restaurere dit undergulv, så det kan bedst kan bære dit nye gulv.

  Skal du eksempelvis have lagt et polyurethan gulv i køkkenet, og har allerede et gammelt trægulv, så sørger vi for at gulvet er helt plan, slebet og tæt, således af polyurethan-massen kan påføres helt korrekt.

  Har du spørgsmål til hvordan vi bedst kan hjælpe dig med dit undergulv og nye gulv, så tøv ikke med at kontakte os her

  Gulvteknikere med mange års erfaring

  Vi hos Perssons Gulvteknik er eksperter i at udføre tekniske gulvløsninger. Vi er beliggende i København, men vi kører også ud til nærliggende byer.
  Vi tilbyder vores gulvservice til private boligejere såvel som erhvervsdrivende kunder.

  Vi har over 20 års erfaring med gulvarbejde og vi har hjulpet en lang række kunder med at leverer optimale gulvløsninger. Vores team består af professionelle fagfolk, der har mange års erfaring med gulvarbejde og står altid til rådighed for at hjælpe dig med at finde det rette gulv til netop dine ønsker og behov.

  Kunne du tænke dig at få lagt et nyt gulv og samtidig sikre at dit undergulv opfylder kravene. Så står vi hos Perssons Gulvteknik altid til rådighed. Du er meget velkommen til at kontakte os på vores telefon 32 70 42 61 eller over vores mail perssonsgulve@hotmail.com. Vi svarer din henvendelse hurtigst muligt og giver altid et uforpligtende tilbud på dit nye undergulv

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 48 timer på hverdage.

   ★★★★★

   Meget tilfreds

   Vi fik lagt polyurethangulv på i vores køkken og entre, og alt i processen har bare spillet. Hurtig hjælp, rimelig pris og ekstremt godt resultat, som vi er meget glade for. Jeg kan kun anbefale folk at tage fat i Persson, hvis man går med overvejelser om nyt gulv.
   Magnus Jørgensen
   via trustpilot.dk

   ★★★★★

   Sådan!

   Hurtigt, effektivt, venligt - fik forvandlet et helkikset betongulv (lavet af et andet firma) til et virkeligt flot resultat.
   Christian Bach
   via trustpilot.dk

   ★★★★★

   Super oplevelse hele vejen igennem

   Super oplevelse hele vejen igennem. Epoxygulv udført i garage. Alt til tiden og som aftalt. Masser af sparring med holdning undervejs der gjorde vi fandt den helt rigtige løsning. Super service og top professionelt arbejde. Klar, uforbeholden anbefaling
   Rene Ravn Nielsen
   via trustpilot.dk

   Skal vi bygge dit undergulv til en god pris?

   Er du interesseret i et epoxy eller PU gulv ? Så er du velkommen til at kontakte os på vores mail perssonsgulve@hotmail.com eller telefon 40 52 83 54

   Vi tager derefter en indledende dialog for at afdække dine behov. Vi giver gerne gode råd undervejs, så vi med sikkerhed kan finde det gulv, som passer til netop dine ønsker og behov.

   Vores leverandører