Værkstedsgulv – når slidstyrke er vigtigt

Skal du have lagt et slidstærkt og rengøringsvenligt værkstedsgulv? Så er vi kun et opkald væk.

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Hos Perssons Gulvteknik har vi specialiseret os i gulvløsninger. Vi hjælper erhvervskunder såvel som privatkunder med nye gulve, og som din lokale gulvmand i København og omegn sender vi altid gerne en erfaren gulvlægger hen til dig.

  Vil du gerne have et tilbud på et nyt værkstedsgulv? Så hører vi altid gerne fra dig.

  Hvad kan vi tilbyde dig af gulvløsninger?

  • Montering af epoxygulve
  • Montering af PU-gulve
  • Montering af designgulve
  • Spartling og fuldspartling af gulve
  • Skræddersyet gulvløsning til dig

  ★★★★★

  Meget tilfreds

  Vi fik lagt polyurethangulv på i vores køkken og entre, og alt i processen har bare spillet. Hurtig hjælp, rimelig pris og ekstremt godt resultat, som vi er meget glade for. Jeg kan kun anbefale folk at tage fat i Persson, hvis man går med overvejelser om nyt gulv.
  Magnus Jørgensen
  via trustpilot.dk

  ★★★★★

  Sådan!

  Hurtigt, effektivt, venligt - fik forvandlet et helkikset betongulv (lavet af et andet firma) til et virkeligt flot resultat.
  Christian Bach
  via trustpilot.dk

  ★★★★★

  Super oplevelse hele vejen igennem

  Super oplevelse hele vejen igennem. Epoxygulv udført i garage. Alt til tiden og som aftalt. Masser af sparring med holdning undervejs der gjorde vi fandt den helt rigtige løsning. Super service og top professionelt arbejde. Klar, uforbeholden anbefaling
  Rene Ravn Nielsen
  via trustpilot.dk

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

   Hvad er vigtigt, når du skal vælge værkstedsgulv?

   Et værkstedsgulv skal ikke alene være slidstærkt og holdbart.

   Det skal også gerne være nemt at rengøre og vedligeholde, så det ikke bliver en sur tjans i det daglige. Værkstedsgulve skal kunne holde til lidt af hvert, da det ofte vil være en del af et hårdt miljø, der byder på alt fra olie og skidt til tung trafik.

   Er du i tvivl om, hvilken gulvtype der vil egne sig bedst som gulv på dit værksted? Så står vi klar med rådgivning og vejledning.

   Få en skræddersyet gulvløsning til dit værksted

   Vi er eksperter i at fremtrylle skræddersyede gulvløsninger, der matcher dine ønsker og behov. Fortæl os gerne mere om, hvad dit nye gulv skal kunne – så kan vi helt sikkert lægge en gulvløsning, der passer perfekt som et værkstedsgulv hos dig.

   Værkstedsgulv – skal du gå med et PU-gulv eller et epoxygulv?

   PU-gulve er modstandsdygtige og slidstærke, men samtidig bløde og behagelige at gå på. Epoxygulve er en anden populær type af gulv til blandt andet værksteder, og de er både yderst slidstærke og fås også i en skridsikker udgave.

   Dine behov og ønsker til dit nye gulv er afgørende for, hvad der vil passe bedst ind på dit værksted.

   Skal vi tage en snak om dit nye værkstedsgulv?

   Har du spørgsmål til vores gulve? Eller er du nysgerrig efter at høre mere om vores priser? Uanset hvad så hører vi meget gerne fra dig.

   Vi tager os altid gerne tid til en snak om den gulvløsning, du skal have lavet, og vi hjælper dig meget gerne med at finde ud af, hvilket værkstedsgulv der vil passe bedst til dit værksted.

   Ring til os på telefon 40 52 83 54 eller send en e-mail afsted til os på perssons@perssonsgulvteknik.dk.

   Vores leverandører