VINYLGULVE - LVT

Vi er fagfolk med mange års erfaring med gulvarbejde. Vi garanterer fuld tilfredshed!
Gulvfirma Gazelle 2020

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  VINYLGULVE

  Vinylgulve bruges mange forskellige steder, som skoler, private boliger og butikker. Herunder blandt andet: MacDonalds, Burger King,  Baresso, Starbucks & flere detailforretninger.  Et Vinylgulv er en gulvtype på 2,5mm som bliver fuldlimet og kan fås i mange forskellige variationer, designs m.m. Gulvet er derudover super slidstærkt, da der ligger en transparent vinylkerne på toppen.

  ET VINYLGULV ER DET PRAKTISKE VALG

  Et vinylgulv kan bruges til forskellige rum. Det anvendes blandt andet på skoler, sygehuse, kontorer, butikker samt i private boliger. Vi benytter os bl.a. af LVT-vinyl som står for “luksus vinyl tiles”. Materialet gør at det er langt fra de gammeldags plastikgulve, som vinyl ofte forbindes med.

  Da vinylgulve er vandafvisende egner de sig godt i badeværelser, køkkener, rengøringsrum og andre rum med risiko for vand på gulvet. Derudover er et vinylgulv støjdæmpende og har en god gangkomfort.

  Har du et eksisterende gulv der skal erstattes er det muligt at lægge vinylgulvet ovenpå. Det kræver blot at det eksisterende gulv et tørt og jævnt. På den måde sparer du både tid og penge på at skulle fjerne det gamle gulv. 

  Vinylgulve har mange forskellige egenskaber, og kan bruges til mange forskellige formål. Det passer eksempelvis perfekt til kontorgulve og butiksgulve

  ★★★★★

  Meget tilfreds

  Vi fik lagt polyurethangulv på i vores køkken og entre, og alt i processen har bare spillet. Hurtig hjælp, rimelig pris og ekstremt godt resultat, som vi er meget glade for. Jeg kan kun anbefale folk at tage fat i Persson, hvis man går med overvejelser om nyt gulv.
  Magnus Jørgensen
  via trustpilot.dk

  ★★★★★

  Sådan!

  Hurtigt, effektivt, venligt - fik forvandlet et helkikset betongulv (lavet af et andet firma) til et virkeligt flot resultat.
  Christian Bach
  via trustpilot.dk

  ★★★★★

  Super oplevelse hele vejen igennem

  Super oplevelse hele vejen igennem. Epoxygulv udført i garage. Alt til tiden og som aftalt. Masser af sparring med holdning undervejs der gjorde vi fandt den helt rigtige løsning. Super service og top professionelt arbejde. Klar, uforbeholden anbefaling
  Rene Ravn Nielsen
  via trustpilot.dk

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

   NEMT AT RENGØRE

   Da vinylgulve er rigtig nemme at renholde, er de optimale til brug i private hjem hvor der er børn. Når der spildes mad eller andet er det nemt lige at tørre op. Derudover er det udbredt at bruge det i entré og bryggers da det er nemt at rengøre efter beskidte sko. 

   MANGE MULIGHEDER MED UDSEENDE

   Vinylgulve kan fås i mange forskellige designs. Du kan få noget vinyl der ligner et klinke- eller plankegulv, som ser super eksklusivt og ikke ligner et plastikgulv fra diverse gør-det-selv varehuse. 
   Da vi har lagt mange m2 vinylgulve, ved vi hvilket gulv der passer bedst ind i dit rum. Derfor hjælper vi dig gerne med at vælge det helt rigtige design der passer perfekt til netop dit rum og behov.

   Kontakt os på telefon 40 52 83 54 eller mail perssonsgulve@hotmail.com for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig. Vi giver dig gerne et godt tilbud på din opgave og vejleder dig til den optimale løsning med et vinylgulv.

   Se eksempler på forskellige former for vinylgulve her: www.kahrs.com

   Vi udfører også polyurethan gulv

   Vores leverandører