Perssons Gulvteknik

LVT vinylgulve

+4000 glade kunder

Overvejer du at få et LVT-gulv? Så kan vi hos Perssons Gulvteknik hjælpe med at få det realiseret. Vi er fagfolk med mange års erfaring med gulvarbejde, og garanterer fuld tilfredshed!

4.9/5

Derfor skal du vælge et LVT vinylgulv:

Referencer

LVT vinylgulve

Hvad er LVT-gulve?

Kährs Luxury vinyl Tiles er baseret på innovativ design og moderne gulvteknologi. Dette er luksuriøse vinylgulve der ser ud som træ og som har maksimal holdbarhed og et langt liv. De er modstandsdygtige mod ridser og mærker og lette at vedligeholde. Disse gulve ses lige så ofte på kaffebarer, restauranter, frisørsaloner mv, som i private hjem, netop på grund af de er så modstandsdygtige.

Der findes mange trædesign, vidtrækkende fra lys til mørk og mange nuancer. Et smukt, nordisk tids løst design
Luuxury Tiles-gulvene kræver minimum vedligeholdelse, belægningen gør også gulvet modstandsdygtigt overfor daglig slitage.

Få et tilbud

Udfyld formularen

Vi vender tilbage indenfor 48 timer på hverdage. 

  LVT vinylgulve

  Hvilke fordele er der ved LVT-gulve?

  LVT-gulve eller ‘Luxury Vinyl Tiles’ er en forbedret version af det klassiske vinylgulv. Du får nemlig et slidstærkt gulv, der har en fantastisk holdbarhed, og er utroligt modstandsdygtigt over for langt de fleste ting. Dette er uden at gå på kompromis med kvaliteten eller designet, da du får et flot vinylgulv med f.eks. trælook. Samtidig har gulvet en naturlig elasticitet og blødhed, hvilket gør det behageligt at gå på, sammenlignet med andre hårde gulve.

  Du får også en bedre akustik i rummet, da LVT-gulve har en lyddæmpende effekt. Det er altså ikke blot æstetisk flot, men har også mange andre fordele, hvilket gør det ideelt til hjemmet. Vi anvender udelukkende vinyl klikgulve af den højeste kvalitet, og sørger altid for et flot resultat.

  LVT vinylgulve

  Et vinylgulv er det praktiske valg

  Et vinylgulv kan bruges til forskellige rum. Det anvendes blandt andet på skoler, sygehuse, kontorer, butikker samt i private boliger. Vi benytter os bl.a. af LVT-vinyl som står for “luksus vinyl tiles”. Materialet gør at det er langt fra de gammeldags plastikgulve, som vinyl ofte forbindes med.

  Da vinylgulve er vandafvisende, egner de sig godt i badeværelser, køkkener, rengøringsrum og andre rum med risiko for vand på gulvet. Derudover er et vinylgulv støjdæmpende og har en god gangkomfort.

  Har du et eksisterende gulv der skal erstattes er det muligt at lægge vinylgulvet ovenpå. Det kræver blot at det eksisterende gulv et tørt og jævnt. På den måde sparer du både tid og penge på at skulle fjerne det gamle gulv. 

  Vinylgulve har mange forskellige egenskaber, og kan bruges til mange forskellige formål. Det passer eksempelvis perfekt til kontorgulve og butiksgulve

  Perssons Gulvteknik

  Før & efter

  IMG_0502IMG_0503
  IMG_8981IMG_8983
  IMG_0948IMG_0950

  Kährs Original

  Amazon
  Calder
  Niagara

  LVT vinylgulve

  Mange designmuligheder

  Vinylgulve kan fås i mange forskellige designs. Du kan få noget vinyl der ligner et klinke- eller plankegulv, som ser supereksklusivt og ikke ligner et plastikgulv fra diverse gør-det-selv varehuse.

  Da vi har lagt mange m2 vinylgulve, ved vi hvilket gulv der passer bedst ind i dit rum. Derfor hjælper vi dig gerne med at vælge det helt rigtige design der passer perfekt til netop dit rum og behov. 

  Nemt at rengøre
  Da vinylgulve er rigtig nemme at renholde, er de optimale til brug i private hjem hvor der er børn. Når der spildes mad eller andet er det nemt lige at tørre op. Derudover er det udbredt at bruge det i entré og bryggers da det er nemt at rengøre efter beskidte sko. 

  LVT vinylgulve

  Vinylfliser til køkkenet

  Er du i tvivl om, hvilket gulv du skal vælge til dit køkken? Så kan et vinylgulv være et fremragende valg. Den slidstærke og rengøringsvenlige overflade gør det ideelt til rum som køkkenet. Det er næsten uundgåeligt at spilde mad og væske på gulvet. Vinylgulve er vandafvisende, og er derfor perfekt til dette formål. Samtidig kan du med de mange designmuligheder, tilpasse gulvet lige som du ønsker det.

  Ønsker du f.eks. et trægulv til køkkenet, kan et LVT-gulv være løsningen. Trægulve kræver nemlig en del vedligeholdelse, og til et køkken kan dette være upraktisk. Med vinylplanker får du nemlig det trælook, som du drømmer om. Det kan faktisk ligne et trægulv så godt, at det er svært at se forskel.

  Skal vi hjælpe med at finde gulvet, der passer til dit køkken? Så tøv ikke med at kontakte os. Vores kompetente fagmænd står klar til at rådgive dig til den bedste løsning.

  Perssons Gulvteknik

  Ofte stillede spørgsmål

  Når vi monterer LVT-gulve, sørger vi altid for at have det rigtige værktøj klar, og at vinylen er omkring stuetemperatur. Det gør det lettere at håndtere og tilpasse. Undergulvet skal gerne være tørt og rengjort, og eventuelle ujævnheder skal udbedres. Når forberedelsen er på plads, og vi ved, hvilken vej gulvet skal ligge, kan vi påbegynde vinylgulvbelægningen.

  Vi vil undervejs tilpasse de forskellige vinylfliser, så de ligger lige, og er tilpasset rummet. Det sikrer et flot resultat, som du med sikkerhed bliver glad for. Nogle vælger selv at klare belægningen, men hvis du ikke har erfaringen eller evnerne til at klare opgaven, anbefaler vi altid, at det bliver udført af en professionel fagmand.

  Prisen på vinylfliser og monteringen af dem, kan variere en hel del. Det afhænger bl.a. af hvor mange kvadratmeter der skal belægges, samt hvilket design du ønsker LVT gulvet i. Vi kan derfor ikke give en præcis pris, før vi kender til opgavens omfang og størrelse, samt dine ønsker til designet. Uanset hvad kan du hos Perssons Gulvteknik forvente konkurrencedygtige priser, der er til at betale.

  Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der er tilpasset lige præcis dine ønsker. Det sikrer det resultat, som du drømmer om. Skal vi klare belægningen af dit nye gulv? Så kontakt os allerede i dag. Vores kompetente fagfolk står klar til at rådgive dig til den rette løsning. Og skulle du være i tvivl om noget, svarer vi med glæde på dine spørgsmål.

  Kontakt os

  Få et tilbud på dit vinylgulv

  Kontakt os på telefon 40 52 83 54 eller mail perssons@perssonsgulvteknik.dk for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig. Vi giver dig gerne et godt tilbud på din opgave og vejleder dig til den optimale løsning med et vinylgulv.

  Se eksempler på forskellige former for vinylgulve her: www.kahrs.com

  Vi udfører også polyurethan gulv, som også har mange designmuligheder, her i blandt New Yorker gulve.

  Perssons gulvteknik

  Leverandører

  Hos Perssons Gulvteknik har vi, gennem mange udfordrende opgaver, opnået god erfaring inden for mange gulvtyper.

  Vi lægger stor vægt på kvalitet i vores arbejde og gør en dyd ud af altid at levere til tiden.